♥ Ny kula

Jag känner att jag inte riktigt klarar av de här me dietisten och vikten alldeles själv. Träffarna me dietisten blir för sällan för mig. Ja tappar motivationen helt enkelt. Ja behöver komma dit minst 1 ggn i veckan för att prata om hur de går och få tips å dyl från början. Tills ja kommer in i svängen. Ska ringa och prata me henne i morgon.

Sen ska ja ringa doktorn och fråga om ja får träffa en fotspecialist angående mina dåliga fötter och dessutom om jag kan få nå form av sömntabletter. Ja ligger bara å vrider mig i sängen och vaknar 3-6 ggr per natt. Får aldrig riktigt bli riktigt utsövd. Dock när klockan dragit sig efter 06.00 på morgonen kan ja sova som en stock och vakna runt 14.00.. de ska inte behöva vara så.

Angående fötterna så fick ja nog efter ja va i Sthlm sist. Ja va på väg till färjan över till Grönan och de körde till i foten, trodde de va nå litet bara men tog 2 steg till och fick tvärnita. De körde rakt upp i knäet och sen dess har jag knappt kunnat gå normalt. De gör så satans ont i foten när jag nuddar backen så de går inte att beskriva. Ja vet att de har me min hålfot att göra och jag är trött på de här nu. Jag vill få de fixat. Farsan har opererat båda fötterna han och vi har precis samma fel. Dom korta av ledbanden på han och nu har han inte ont alls i fötterna och behöver inge hålfotsinlägg heller! De behöver jag nämligen. Tänk att aldrig mer behöva ha ont i fötterna. Shit va skönt de skulle va. Så jag ska ta och kontakta dom nu, för som jag känner nu äre en pina att gå! Hoppas verkligen de går att fixa. De värker tom i foten fast ja sitter still. Jag kan inte vrida den utåt åt höger heller (högerfoten asså), utan de tar stopp pga värken :(

Hoppas nån kan hjälpa mig. Så i morgon är detta de jag ska göra
  • Ringa doktorn angående foten + sömnen
  • Ringa dietisten och prata träffar
  • Cykla ner på AF och få papper ifyllda
  • Cykla upp på Komvux och snacka om utbildningar
Ja de e de jag har att göra i morgon. Hoppas de är cykelväder bara, annars får ja be farsan skjutsa mig. Har ju skurat här nu i typ 40 veckor.. Okej lite överdrivet men de har bara regnat och regnat och regnat. Hua.. Jag vill kunna ut och gå utan att bli blötare än en bläckfisk. ... Hmpf... aja.. Gonatt på er!


Folks åsikter om mina inlägg
Detta är skrivet av: Mikk

Häftig blogg!:D

2009-06-15 @ 19:18:16
Adress: http://onormalaste.blogg.se/
Detta är skrivet av: Camilla

bra att du tar tag i saker! :) ont ska man ju inte behöva ha. å sova måste man kunna göra.

2009-06-18 @ 23:12:35

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback