♥ Shoppingdag

Idag har jag och Majjsan vart i stan hela dan typ :) Shoppat och käkat på Kina med Anna. Skitkul verkligen. Härlig tjej som jag gärna träffar igen! Jag hade råd och shoppa lite vilket va kul. Inge kul å fönstershoppa faktiskt. :(

Köpte följande:
- Paraply (rosa med silverstjärna)
- Små svarta hårsnoddar
- Örhängen
- 80 tals collegetröja
- Strumpor
- Nylonknästrumpor
- Turkos sjal
- 2 par trosor
- Kylskåpsmagnet (Med dolly parton)
- Dörrskylt (Do not disturb)
- Läppsyl

Tror de va allt. Va kul faktiskt! Va längesen jag shoppade på riktigt nu. Bara köpt en tröja lr typ nått litet förut, länge sen ja kunna shoppa på riktigt :D Bilder på vad jag köpt kommer upp i BDB för er dom har tillgång till den.

I morgon äre dax för Sebbe och Date, ska bli skojj skojj även det. Sebbe har jag aldrig sett förut, har inte vart så stormförtjust i han tills för nån månad sen. Så de ska bli kul å se om man blir ännu mer fast lr om de håller sig här. Sen äre Date på kvällen. Vi får se om Anna hakar på upp till Aspås lr om de bara blir jag och Majjsan. Hoppas Anna hakar på! :)

Va just inne å fota Majjsan i badet haha. Hon drunka i allt skum typ xD haha..

Nä nu ska ja sjunga vidare.. ^^


♥ Östersund

Nu e man packad och klar för avfärd norrut. Tåget går inte riktigt än, ska inte åka ner på station förns om ca 25 minuter. Skönt att vara klar i tid faktiskt. Skönt å slippa jäkta. Nu sitter ja här å diggar musiiiik å har de trevligt :) Tar lite egokort så ja vet om man ser okej ut i barret och nyllet. De funkar för en tågresa iaf. :) Undra va ja å Majjsan ska göra när ja kommer fram. Hmm.. i morgon vill ja iaf ner på stan och köpa tops, bommulsrondeller, balsam och ev en tunika om ja hittar nån.

Blir borta tills söndag så ja vet inte hur aktiv jakommer bara på bloggen osv. Men ni märker väl :)

Fyy ja hatar att packa. Drar alltid med mig 20 plagg för mycket och väskan blir ybertung. Men aja.. hellre de än för lite kläder kanske. Då har man iaf nått att välja på. :P De jobbiga är ju å bära väskan upp å ner från tåget osv. De e lite småjobbigt. Iaf om den är tung!

Har inte bokat nå plats på tåget heller. Bara resan. Då kan ja välja lite hur ja vill vart ja vill sitta. Så länge ingen annan har fått den platsen då. Men då kan ja iaf vara säker på att jag får sitta i färdriktningen tex. Kommer nog köpa frukost i bistron. Tror jag iaf. Så länge det inte är svindyrt. Läre ju finnas nått hyffsat billigt tycker jag.

Näe.. ska gå på dass en sista gång nu, utifall (som carlsson sa).. man vet ju aldrig. Gillar inte tågtoaletterna..

Pöss!


♥ Intresse

Jag ska avsluta de här nu me en enkel mening.

Jag avskyr hästtjejer och allt runt dom eftersom det enda dom pratar om är deras älskade 4 benta djur som man hellre ska ha mellan ett hamburgebröd än att rykta. De tråkigaste som finns är att va på trav. Har vart de 3 gånger för "att va snäll" och de gör jag inte. Sitta där och titta på djur som springer runt runt i en ring och inte har nån aning om va dom håller på med. Ska de kallas för underhållning? Och det är MIN åsikt. Den får jag ha för det är så jag tycker. Lika mycket som andra får avsky andra saker. Avsky dansband tex. Avsky mig för att jag gillar dansband. Gör de. Varsågod. Inget ja klagar på. Men kom inte å säg att ja BARA lyssna på de å att ja BARA lägger upp bilder på de för det är ren lögn. Och det är det jag stör mig på. Inte att ni avskyr att ja lyssnar på dansband utan att ni säger att jag BARA gör det. För det är att ljuga folk rakt upp i ansiktet.

Ja bryr mig väl inte va ni tycker om mig? Ni har era åsikter och ja har mina. Men acceptera då att jag har mina och acceptera att jag kommer med motargument om det är nått jag inte gillar som ni skrivit. Acceptera det att alla tycker olika och acceptera att jag skriver vad jag vill i min blogg. Det är min terapi att skriva av mig. Och vill inte läsa för att ni inte gillar de så äre ingen som tvingar er. Men kom inte å säg att jag ska säga förlåt lr inte skriva vissa saker bara för att vissa andra inte håller med mig. Strunta i och läs istället få. Ingen tvingar er.

Gaaaah! Bara SKIT i de okej? gillar ni inte de så äre inget ni måste göra. Men acceptera att jag har mina åsikter och ja tänker inte ändra dom för att nån inte gillar de ja skriver. Acceptera att jag funkar på ett sätt och ni funkar på ett annat. That's life. Get used to it!


♥ Weekendfun

Eftersom ingen anser att jag har rätt till en åsikt om vad jag tycker så lägger vi ner skiten. Jag ska tydligen va sådär liten och oskyldig som alla andra vill att jag ska vara. Men då har ni verkligen vänt er till fel människa. Jag har ett jävla humör och vilka humörsvängningar sen. De vet jag och de vet ni och de får ni leva med. Ena dan mår ja skitbra och är rentav lycklig, andra dan kan ja ligga på botten och bara försvinna. Så är det och det är inget jag kan göra åt just nu. Lev med att jag kommer skriva av mig här. Och det är inte för att få kommentarer av er utan för att lätta hjärtat och må aningen bättre. Vilket ja gjorde igår efter ja fått skriva av mig lite. Ni behöver inte läsa de om det är så att ni inte tycker om vad jag skriver. Men acceptera att om ni kommenterar så kommer ja me en motkommentar om jag har en pga de ni skrev.

Iaf.. Skit i det nu. Tänker iaf jag göra. Håller på och tvättar nu. Ska städa rummet strax så de ska lukta gott här. Såpa dvs. Ska försöka ta mig an den satans takfläkten som jag inte vågar tvätta. Ja jag är höjdrädd. Men ja får väl ta mig i kragen och försöka fixa det ändå på nått sätt. Farsan får väl hålla i mig i värsta fall.

Sen blir det att packa för i morgon drar jag norrut till Östersund för att hälsa på Majja, hon förstår mig iaf vilket är skönt! Vi kan bråka men ändå inte sluta älska varann och de tycker jag är skönt! Man måste kunna få utlopp ibland, kanske låta bli och prata på ett par dar, men sen så får man ett sms lr så skickar man ett själv å då vet man att det är över. Det är inte alltid man går ihop me alla på alla stadier. Och sån pass vänskap har vi så att vi förstår det. Älskar min Majja :D

Sen ska vi till Sundsvall på lördag morgon för att se Sebbe uppträda lite på fisktorget där. Några låtar akustiskt sen får man väl se om man får chans och prata med han oxå. Sen åker vi tebax till Östersund så vi är hemma vid 8, en timme innan kvällens dans. Så man får byta om på tåget lr nått. Så vi drar upp till Aspås på en gång vi kommer till Östersund. Blir ett jäkla farande. Men de e sånt som är kul! :D Lite roadtrip sådär ^^ Ska bli kul att komma bort lite över helgen.

Vi får se om de blir nå fika me Daniel när jag är uppe lr inte. Han va tydligen sjuk nu men man får hoppas på de bästa. Annars kommer jag nog upp nå fler ggr snart. :) Älskar Östersund på sommrarna. De tråkiga är bara att SJ tar bort direkttåget mellan Ljusdal och Östersund, Juni - Augusti. Lite trist. Då måste man åka via hudik/sundsvall för att ta sig dit.. 4,5 timmars resa som i vanliga fall tar 2.. bah! Trist värre. Tur inte priserna ändras så mycket iaf..

Nä nu ska ja skutta in i duschen för ja ska ner på stan me Malin och fika lite. Sen behövs de inhandlas lite inför helgen!


♥ PMS dag

Jag är bergsäker på att mensen kommer nångång i helgen. Men tror PMSen kommit redan nu. Jag är ruskigt sugen på choklad och tokirriterad på allt som rör sig. Allra mest saker som jag annars tycker är väldigt töntiga, jobbiga lr bara helt sjukt ointressanta.

Vad jag inte förstår är varför jag inte får uttrycka mig som jag vill i min egen blogg. Att folk hela tiden ska ta och kritisera det. Jag kritiserar inte andra va dom skriver i sin blogg? Låter folk skriva de dom vill. Äre nått jag inte gillar går ja bara därifrån.

Som de där me hästtjejerna. So what? Jag har aldrig gillat dom riktigt 100 för det är nått speciellt me tjejer som håller på med hästar. Ja så äre! Jag hade mer än halva klassen me hästbrudar dom första 7 åren i skolan och ja avskydde varenda en. Alla va så gryyyymt irriterande me sitt allt jävla tjat om alla dessa hästar i stallet. De va hästar hit och hästar dit. Alla ja träffat på har nått gemensamt å alltid är det samma saker som alla andra. Och jag går helt enkelt inte ihop med det. De har jag aldrig gjort och tyvärr inget jag kan lära mig leva med. De funkar inte helt enkelt. Acceptera det.

Visst håll på me va ni vill, men ni behöver kanske inte dela de me just mig om de gäller hästar. För ja förstår mig inte på de och känner inte för att lära mig de heller. Den enda häst jag kunna acceptera va min häst ja fick av min morbror när jag va 8. Nån annan har jag inte gillat speciellt mycket. Inte ens min morbrors andra hästar. Live with it! Okej??

Vissa kan inte med att ja lyssnar på viss musik. Men strunta i de då? Ja bryr mig inte va ni tycker men om ni har en speciell åsikt så blir ja inte förbannad för det. Jag bara avskyr när folk antar saker. Bara för att jag lyssnar på dansband så är de HEEEELT omöjligt att ja ens kan lyssna på annan musik :O VA?! Va säääger du? Äre förbjudet att lyssna på Green Day och Metallica om ja lyssnar på Arvingarna? :O :O :O Nämen guuuud! De visste ja inte om! Shit.. Ja måste genast hjärntvätta mig själv.. suck.. fattar inte folk nånting? Men men. Ska ja behöva va svarthårig, sminka mig i massa svart, me nitar, döskallar, piercings i ansikte osv för att folk ens ska kunna tänka sig att ja lyssnar på hårdrock? Och lika vare förut, när ja va yngre och hade just svart hår å allt de där, minus piercingsen.. Då vare tvärtom. Då kunde inte folk fatta hur jag lyssna på Arvingarna bara för att ja klädde mig som en rocker. Vadå äre kläderna som gör musiksmaken lr?

Ja vet..Gå in här och läs (om ni orkar??) så kan ja visa er dom grupper och artister som jag lyssnar på och visa er att min musiksmak är jävligt blandad. Så om ni ska klaga så kan ni väl klaga på att ja lyssnar på Robert Broberg och tex Euskefeurat oxå. Om ni ens vet vilka det är? Lr varför inte tex Shirley Clamp och Gwen Stefani? Lr kanske Nightwish och Backstreet boys?? Ja skiter väl i va de är för genre på musiken så länge den går att lyssna på. Strunt samma va musiken har för status i andras ögon. Så länge ja gillar den så lyssnar ja på den så får väl andra tycka va dom vill?

Vill ni ha mig får ni ta hela paketet och allt som hör till. Dvs åsikter, musiksmak, humörändringar, svordommar, klädstil, shoppingberoende, danser, konserter, konstig familj och ärlighet. Kan ni inte ta mig för den jag är så äre bara å vandra vidare för ja vill inte ha nå vänner som inte kan acceptera mig för den jag är. Så passar de inte, där är dörren. Bara att börja vandra. Jag tänker inte stoppa er. Och folk som inte känner mig. Va ger er för rätt att kritisera en människa ni inte känner?? De förstår jag inte. Åsikter får ni gärna ha, men kom inte och kritisera mitt liv om hur jag lever det på nått sätt.

Jag kommer fortsätta tömma mitt hjärta i den här bloggen för det behöver jag. Det här är mitt sätt att inte gå under. Så om ni är här inne och läser så får ni acceptera att de står saker ni kanske inte gillar. Som ja kommer kommentera och ha åsikter om. Och jag tycker vissa saker och de får ni leva med. Ni kasnke inte gillar det men ni får fanimej acceptera att jag tycker så. Okej? Jag kommer fortsätta ha en motkommentar på alla som behöver en. Så ja kommer fortsätta skriva av mig och svara på ev kommentarer. Bara så ni vet....


♥ Dansbandsnörd

Japp det är jag de :) Lr tja inte alla dansband men många iaf! :) Jag skrev innan om hästtjejer och tydligen tog nån åt sig. Skojj skojj! Men jag sa inte att de va förbjudet att göra det. Bara att jag inte va intresserad av det och bad folk lämna mig utanför det. Alla har rätt till en hobby, men för de så läre väl ja kunna få uttrycka mig om vad jag tycker angående just den hobbyn? Lr hur? Speciellt om man lägger ner 24/7 på det?

Jag älskar att åka ut på dans och det blir mycket sånt. Men jag älskar musik i sin helhet och har många utlänska band och artister jag gärna skulle se oftare om möjlighet gavs. Nu är det bara så att dom är inte i Sverige så himla ofta så jag får inte den möjligheten. Och nån utlandsresa är inte att tänka på precis. Så jag tar det jag får så länge möjlighet ges. Dvs Svenska band. Typ Date, Arvingarna, Kindbergs, Highlights, Streaplers, Barbados om man ska räkna dansband... Annars är det typ EMD, Backyard Babies, Takida, Måns Zelmerlöw, Hardcore Superstar, Markus Fagervall mfl.. Men även där blire ju inte lika ofta eftersom dom inte turnérar lika ofta som dansband.

Jag har aldrig vart riktigt av en pubmänniska. Jag åker hellre på en konsert lr dans och roar mig där. Och ni är välkommen att ha åsikter om det såklart! De rör mig inte i ryggen för jag bryr mig inte om det. :) Alla har rätt till en åsikt. Men jag accepterar inga negativa kommentarer och personangrepp i min blogg och dom kommentarerna raderas. Så enkelt är det. Men en åsikt är inte fel. Vore det de hade jag aldrig uttryckt mina egna. :P

Jag älskar musik. Det är det som får mig att leva. Vilken genre de än handlar om. Och  som sagt man tar ju möjligheterna som ges. Hade ja fått sett Pink, My Chemical Romance, Green Day mfl oftare än vad jag får så hade ja lätt tatt chansen. Men tyvärr så funkar det inte så när dom har en konsert i sverige ungefär var 2-4 år.. iställe för typ Date, Arvingarna osv som har en dans i närheten av mig ungefär 10-15 ggr per år. Klart man går! :) eller hur?

Men de va ju kul att nån tog åt sig av de ja skrev innan ;) Haha. Visar ju bara att ja slog huvet på spiken nånstans där ute i Sverige.

Btw, denna person som skrev hette Emma. Hon påstod att jag bara hade dansbandsbilder på min BDB. Och det är ju inte riktigt sant. Sist jag va på en dans var 2 maj.. och före de 4 april.. och före de i slutet av mars och före de i januari! Skulle inte påstå att ja har fulla BDB med dansbandsbilder precis. Och eftersom jag har så bara mina vänner på min vännerlista kan se min BDB då jag inte har nå gästlösen så är de tyvärr två namn som ploppar upp i mitt huvud. Och det är dom två Emmor jag har på min vännerlista. Vem det nu är av er 2 som inte kan acceptera min åsikt och som inte kan ta hur jag lever mitt liv behöver ju faktiskt inte kolla in min BDB. :P Och är det inte ni så äre nån som hackat sig in på min BDB. Och är jag så intressant så nån behöver gå igenom det för att se mina bilder så. Get a life! :P


♥ Irritation

Åhhh ibland blir ja bara så sjuuuuukt irriterad på alla dessa hästtjejer! Ramla in på en tjej från Ljusdal här på BDB och VARENDA DAG hade hon bilder på hästar å de va hästar hit å hästar dit å YUCK! Hallå get a life? Jag växte upp me hästtjejer runt mig hela låg och mellanstadiet och början av högstadiet. Ja höll på att bli toki. Dom skulle leka häst i skogen och ja vet inte vad. VARENDA RAST. Snacka om att slösa bort sitt liv på djur. Visst kan man tycka om djur, men snälla, skaffa ett liv på sidan av oxå.

Jag red själv på ridskola ett halvår. Sen tröttna jag. Började pga en vän som vela ha me mig men tröttna lika snabbt som ja börja. Visst jag ägde en häst ett tag. Men även fast jag tycker om mitt husdjur så ägna ja inte varenda vaken minut åt det. Jag red när jag hade tid och jag fixade det jag kunna.. Den vela ja inge mer. Vad ska ja säga, jag går inte ihop me hästfolk. Biter mig i läppen hela tiden ja e runt dom för att inte säga nått dumt. Typ "jag bryr mig inte.. " eftersom de inte intresserad mig de minsta lilla om va som händer i de så kallade "stallet"... åk dit om ni vill, jobba me de om ni vill, spendera all vaken tid me djuren om ni vill.

Men kom inte å förvänta er att jag ska vara intresserad av vad som händer runt det. För ja bryr mig inte ens de minsta lilla om dom djuren och deras så kallade intressen å va dom råka göra "idag"... Nope, nada, niet! Min åsikt. Acceptera de lr försvinn.

Och måste ja intresserad mig om ALLT som mina vänner och folk runt omkring mig gör? Ska ja ljuga och låssas att jag är intresserad av nått så urbota tråkigt bara för att "va snäll".. Anser mig hellre som en sämre människa om jag ljuger för att göra nån glad. Jag tappar lätt koncentrationen då och blir typ "va? va sa du?" och då blire ju bara ännu värre. Visst ja lyssnar gärna på folk om dom har nått dom absolut vill prata om. Klart! Men tex sitta och diskutera saker ja inte fattar nått av pga att ja inte är intresserad av de känns rätt meninglöst.. Ungefär som han som bröt vår vänskap. Jag pratade väl om det jag va intresserad av bara för att vi hade totalt ingenting gemensamt att prata om och då blev de lätt man halka in på saker man själv va intresserad av, eftersom han gjorde samma sak men anser inte det vara ett problem..

Sen en sak till som jag tänkt på.. Varför kan man inte säga "jag tycker den personen är ful"...?? Får man inte ha en åsikt om vad som attraherar en lr inte? Jag kan tycka att en person är ful, dvs inte attraktiv. Och då menar jag ju för mig. För nån annan kan de ju va världens vackraste människa. Men för mig är personen ful/inte attraktiv. Och då måste ja ju kunna säga det! Eller hur? Varför kan man inte vara ärlig med nått sånt? Det finns många människor i mitt liv som jag inte tycker är attraktiva. Men inte fan är dom nå sämre människor för det! Tycker om dom lika mycket ändå, det är bara det att jag tycker inte dom är speciellt fina utseendemässigt. Inte för att jag går och säger "Fan va du e ful" till dom precis. Men jag vet ett par som jag kanske inte tycker är lika attraktiva som andra. Dom har inte den utstrålningen som fångar lixom.. Inte på det sättet iaf. På andra sätt är dom helt underbara! Lika som att det är fler som bergis tycker det om mig. De får man ju acceptera. Även om jag själv tycker jag är himla snygg ;) Alla behöver ju inte dela min åsikt precis..

Men varför får man inte vara ärlig? Jag vill säga "De där är fult" om nån kommer fram å frågar om min åsikt om nått och jag tycker det är fult. Jag vill kunna tycka människor är oattraktiva/fula. Jag vill kunna säga att nån är en idiot som röker. Jag vill kunna va ärlig. Jag är ärlig i tänkandet. Men jag tänker allt för mycket på va andra folk ska känna/tycka så ja yttrar mig aldrig om det. Tänker för mycket på andras känslor så ja sitter å biter mig i tungan istället å typ nickar lite halvt instämmande fast det egentligen inte stämmer.

Jag orkar inte vara alla till lags hela tiden. Jag kan inte. Jag måste få säga nej utan att folk tycker jag är taskig. Jag kan inte gå med på allt hela tiden. Ledsen, sorry. Det går inte. Acceptera att jag inte har världens bästa ekonomi pga flera sätt så allt kan inte gå runt precis som jag vill. Visst jag har lånat pengar av folk MEN jag betalar ALLTID tebax! Hur mycket eller lite det är. Ni får det. Jag lovar. Men SLUTA TJATA! Speciellt om ni förstår min ekonomi! Suck...

Okej.. nu fick ja ur mig de oxå. Känner mest för att ställa mig mitt ute på ängen och skrika rakt ut nu, slå ner nån och mucka gräl me nån MC knutte... Men.. Ska krypa ner i sängen igen och softa till Gilmore Girls. Orkar inte me nå annat just nu... Egentligen...


♥ Turné 2009 (del 15)

Sådär.. ännu en uppdatering :P Hehe. Har kollat upp lite och det blir inge EMD/Date i Sthlm för min del. Hoppas Maria kan avboka rummet om hon inte åker ner själv då såklart. Jag säger varje ggn att jag kan inte veta hur mycket ja får förns ja fått pengar lr om ja ringer upp FK den veckan de ska betalas ut och kolla. Och nej jag får inte tillräckligt mycket pengar. Ja får full utbetalning, men det räcker ändå inte.

Och jag vill inte missa Kindbergs en gång till nu pga dålig ekonomi så dom går före just nu. Nej jag är inte besatt av EMD så ja behöver inte se dom varje ggn tillfälle ges. Jag får vänta tills gatufesten bara. De är inte hela världen :) Bara en månad till. Den biljetten köper jag btw i morgon. Så de ska bli skönt att de blir gjort! Tog bort Arvingarna i juni oxå. Vill verkligen inte gå på dom i Jarse. Arvingarna är ett partyband till mig, och i Jarse äre VÄRLDENS SÄMSTA scen för oss fans. Liten, trång och sura dansare som blir pissen om man så går fram och tar ett kort. Så nej. Jag vill inte dit, ja kan leta upp nå bättre ställe me Arvingarna istället. Date, Kindbergs.. ja dom går bra i Jarse för dom dansar ja hellre till lr bara står och njuter. Så de e lugnt, men inte ett band som Arvingarna.

Så såhär ser det ut nu för mig!

JANUARI:
Barbados - 4 januari - Stockholm (Viking Line Cinderella)

MARS:
Kindbergs, Svänzons, Titanix, Zlips, Shake, Martines - 21 mars - Sundsvall (Folkets Hus)
EMD - 26 mars - Sundsvall (Birsta)
Arvingarna - 28 mars - Viksjöfors (Viksjöfors paviljongen)


APRIL:
EMD - 4 april - Valbo (Valbo Köpcenter)
Date - 5 april - Stockholm (Viking Line Cinderella)


MAJ:
Måns Zelmerlöw - 1 maj - Valbo (Valbo Köpcenter)
Arvingarna - 2 maj - Ljusdal (Tallåsen Folkets Hus)

Date - 30 maj - Östersund (Aspåsnäset) << Nästa dans!

JUNI:
Kindbergs - 5 juni - Jättendal (Älvstagården)

JULI:
EMD - 2 juli - Sundsvall (Gatufesten)
Date - 10 juli - Jättendal (Älvstagården)
Semester 1 vecka - 25 juli - Stockholm (Nacka)

AUGUSTI:
Barbados - 14 augusti - Ljusdal (Folkets Park)
Mickeys, Highlights - 22 augusti - Östersund (Aspåsnäset)
Kindbergs - 26 augusti - Stockholm (Viking Line Cinderella)
Date - 29 augusti - Östersund (Aspåsnäset)

OKTOBER:
Date - 17 oktober - Hudiksvall (Folkets Hus)

NOVEMBER:
P!nk - 10 nov - Stockholm (Hovet)

DECEMBER:
Scotts - 5 dec - Hudiksvall (Folkets Hus)


♥ Drömhuset

Jag har för rätt länge sen hittat mitt drömhus och sagt "det ska jag ha!".. och ja står fast vid det än idag, flera år senare. Har inte ändrat mig ett dugg, förutom till de bättre då! Ja får så härliga vibbar av de huset. Karisman, inredningen, utseendet, färgen, formen.. ja allt! Så när det är dags för villabygge så är de det här huset jag ska bygga! Få se om ni känner igen de genom ritningarna (nu har jag dock skrivit vad som ska vara i rummen när JAG bor där, inte va som finns där just nu)...


Nå, kände ni igen de? ;P Ja vet att vissa "fans" gör det iaf. ^^ Btw, bio är ingen riktig bio haha. :D Utan mer typ projectorduk och en 7 jävla soffa me lite sittkuddar runtomkring och myspysstämning.. Men bio lät mer som rätt ord än "myspys rum" :P haha. Vill bygga en bastu i källaren och göra om ett rum till "träningslokal" så man kan hålla koll på kroppen :) Hehe.. Och ett gästrum är ju ett måste såklart! Själva "terassen" är inglasad och en klinkerslagdgång ut till den mysiga trädgården som är inringad av buskar och blommor. Tokmysigt!!

Vet ni fortfarande inte vad det är för hus? Klicka på bilden här nedanför då ;)


NU ser ni va? :D Haha.. åh jag är sååå kär i det huset!
Mitt drömhus


♥ Bantningspiller

Som ni alla vet som följer den här bloggen och min viktblogg så testade jag på ett par tabletter som läkaren skrev ut till mig. Och som ni även vet så fick dom mig att må ännu sämre. Jag förstår bara inte varför folk inte kan förstå det? Jag snacka me Majja samma kväll som olyckan inträffade och hon hörde på min röst att ja va på väg att få panik. Jag satt me tårarna i ögonen och kände hur rösten gick allt mer å mer upp i falsett. Jag höll på att få ett nervsammanbrott. Ni som inte vet vad jag pratar om kan läsa mitt inlägg om skiten här. Och NEJ det är inte så man ska reagera med en frisk tarm. Men med en sjuk tarm som jag har så förstår ja ju varför de hände. Och nej jag äter inte ETT till sånt piller!

Jag vill gå ner i vikt ja. Det vill jag. Men inte me hjälp av vilka medel som helst. Jag tänker inte göra nån operation om det absolut inte är sista utvägen. Nån sånt "fusk" tänker jag inte ta till. Så dålig självdisiplin har jag inte. Visst de finns dom som inte kan gå ner på andra sätt, men då äre nått medicinskt fel och då äre ju såklart inte deras fel. Men är man bara lat så tänker jag inte härma dom. Nog för att jag är lat, de vet jag. Men jag är inte SÅ lat.

Dom där pillrena skulle göra så att kroppen inte absorberade upp allt fett utan lät ca 50% åka ut med avföringen, rakt ut sagt. Det är bara det att ihop med min tarmsjukdom IBS så gick det inte ihop. De funkade inte helt enkelt. Sen att jag fick panik och va på väg att få ett nervsammanbrott gjorde ju inte saken bättre precis. Den medicinen kanske hjälper mig att gå ner ca 5 kg i månan om jag hade fortsatt ätit den. Men jag skiter i om jag går ner 5 lr 1 kg i månaden bara så länge vågen står på minus nästa ggn jag väger mig (vilket blir var 3-4e vecka då de blir återbesök hos dietisten). Då är jag nöjd! För då vet jag att det jag gör hjälper.

Jag har inte slutat med allt som jag och dietisten gick igenom bara för att jag slutade med tabletterna. Jag äter fortfarande som vi prata om, jag är ute och rör på mig me jämna mellanrum (för att sen öka till ännu mer) och jag unnar mig nått på helgerna. Som igår när jag grillade och åt en Ben&Jerrys glass till efterrätt. Men de va oxå allt. Sen åt jag bra till middag och frukost och ett äpple på kvällen. Se jag kan göra det! Och i morse åt jag osötat bröd me 100% fullkorn, mjukost och gurka som pålägg, en kopp kaffe (dock mjölk + lite socker i då ja har svårt för svart kaffe) och fil + Johans egengjorda müssli. Se! De går. Sluta ge upp om mig. Jag kan göra de bara ja ger mig fan på det!

Och som alla skriver/säger. "Är de inte så tabletterna ska funka?" .. Nej. Visst man ska få lite oljigare avföring men inte så som de blev för mig. Fy fan säger jag bara. Har man en frisk tarm kan man säkert äta dom tabletterna utan problem. Men jag klarade inte av det. Jag vill ha möjligheter att göra som andra folk. Jag lämnade inte mitt rum på 2-3 dar tills allt skit tagit sig ur min kropp. Jag lämnade bara rummet när ja behövde springa på dass. Är de så de ska va? Jag vågade inte äta nått mer än morötter. Jag vågade inte gå ifrån huset. Jag vill inte bli fånge i mitt eget hem för att kunna gå ner i vikt. Å hur ska ja våga gå ut och gå isf? Det spelar ingen roll va folk säger. Mitt psyke klarar inte av det där.

Jag vill ha möjligheter att göra saker. Inte varje dag, men nångång ibland!
  • Jag vill kunna gå ut och käka me mina polare.
  • Jag vill kunna åka ner på stan och köpa en mjukglass nu på sommaren.
  • Jag vill kunna grilla.
  • Jag vill kunna gå ner och shoppa.
  • Jag vill kunna hälsa på polare.
  • Jag vill kunna åka på semester.
  • Jag vill kunna åka ut på dans.
  • Jag vill kunna köpa hem en kebab lr pizza en helg me familjen lr nån polare.
Jag vill kunna lämna huset rent av! Men jag vågar inte om jag äter dom där pillerna. Eftersom jag alltid måste se mig om efter en toalett utifall de händer nått. Fatta det! Jag klarar det inte! Då kör ja hellre på själv på eget bevåg. Har faktiskt gått ner 12 kg me hjälp av de förut så de klarar ja fanimej nu oxå!

Sluta tro att ni känner mig. Sluta tro att ni vet hur min kropp funkar. Sluta tro att ni vet bäst. För den enda som känner mig är jag och jag vet själv bäst hur jag funkar. Lita på mig att de funkar bättre utan piller. Speciellt om jag ska kunna må bra och känna mig säker under viktnedgången. Och det är de viktigaste. Ja ska kunna må bra. Jag ska inte behöva må sämre än vanligt när jag ska gå ner i vikt. Så sluta nu. Passar de inte å läsa de ja skriver och leva som jag gör så dra. Jag orkar inte med er pessimistkonsulter. Ska ni bara klaga på hur jag lever mitt liv så se till och skaffa ett eget iställe för att klanka ner på andra. Tro mig, det är mycket roligare.


♥ Receptbok

Tänkte göra mig en Receptbok för alla mina härliga recept :) Så nu har man skickat efter lite pryls från Panduro för å kunna pimpa the book :P Hah.. ska bara till Åhlens och köpa en bok först ^^ Men de kan ja göra när jag är uppe hos Majjsan i slutet av Maj :)

The Pimped Book (Photoshop skiss).. :P



♥ Angels

Har införskaffat ett nytt album som jag är såååå tokig i! :D


Kate Voegele är min nya älskling! Så underbart vacker å så underbart duktig artist som dessutom skriver ALL sin musik själv!! Imponerande. Love her!

We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh no, we don't mess around.
You're meant to be among the clouds cause your an angel.
But that's a lie.



♥ Städdag

Så fort min mage blivit lite bättre, håller fortfarande på å bubblar å har sig fastän ja inte ätit nå tabletter.. Hua.. iaf.. när de blivit lite bättre så ska jag ta och städa upp i rummet. Just nu vågar ja inte lämna stolen :S .. Asjobbigt verkligen. Hua.. Har en garderob som borde gås igenom. Har fortfarande saker där som jag inte kan använda. Men de åker ner i en flyttlåda så får de ligga där tills ja gått ner några KGn så får vi se om ja får på mig dom sen :) Sen såklart massa vinterkläder som bara tar upp plats just nu...

Nu ska ja spela lite WoW.. sitter ju ändå fast i den här stolen, så då kan jag väl iaf roa mig själv..


♥ Pillerlös

Ni som läst min viktblogg vet att ja börjat äta tabletter. Men ni vet oxå va som hände när jag börja med dom. De va meningen att ja skulle må bättre utav de här men de blev totalt tvärtom. Psyket blev värre än vanligt och jag våga inte gå utanför huset. Jag våga inte chansa på att gå iväg utifall ja blev tvungen att springa på toa. Jag vågar inte chansa på att äta nått och kanske bli tvungen att duscha av mig igen.. Nej ja vågar inte.. Det är inge kul. Ja fick panik.

Dietisten sa att ja kommer kunna äta vad som helst bara i mindre mängder. De stämmer inte! Ja kan inte ens äta en varmkorv utan att kuta på toa! Så skare inte va! Jag vill ha samma möjligheter som alla andra. Jag vill kunna hänga me en polare ner på kiosken och köpa mjukglass en varm sommardag. Jag vill kunna gå ut och käka me mina vänner en helg. Jag vill kunna gå promenader utan att ha springavstånd till närmaste toalett. Vill kunna åka ner på semestern i sthlm utan att behöva se mig runt efter en toalett. Vill kunna gå på grönan och kanske ta en sockervadd lr popcorn utan å tänka på att de kommer ut i flytande form en halvtimme senare.  Jag vill ha möjligheterna att kunna göra sånt. Men de behöver inte betyda att ja ska pressa i mig allt ja kan för de! Men ja vill fortfarande ha möjligheten att göra de. Som det är nu kan jag inte ens äta en varmkorv utan att springa på dass. Nej jag har inte tillräckligt starkt psyke för att klara det.

Jag kommer dock fortfarande gå hos dietisten och nästa gång snacka med henne om de ev finns nå andra piller som inte är lika hemska lr om vi ska skita i pillerna totalt och bara följa ett hyffsat matschema som gör att ja går ner i vikt ihop med motion.

Jag ger inte upp. Men jag vill inte må dåligt av ett par piller. Jag vill må bra under min viktnedgång. Jag vill inte må psykiskt dåligt och känna mig fängslad i mitt eget hus. De går bara inte...

Så nu kommer ja försöka på mitt eget vis. Mindre portioner, 3 mål om dan + 2-3 mellanmål och försöka komma ut och gå en gång om dan. Åtminstonde nån gång i veckan till en början. Har gjort de i några dagar nu så de borde inte va nå problem och fortsätta på det. Dock pillerlös. Jag vågar inte..


♥ Viktblogg

Jag vet inte om alla vet det, men jag har börjat med en viktblogg. Där skriver jag om hur det går för mig och min viktnedgång. Håll koll på den via blogglovin vettja! Finns en knapp på sidan upp till vänster :)

Stinas viktblogg




bloglovin