...O.o...


Ta bort känslorna.. ta bort kommentarerna... ta bort livet... ta bort mig.

Gått för långt

Hoppas han lärt sig en läxa nu. Man kan inte behandla folk precis som man vill. Även om man har en egen åsikt osv om saker så kan man inte va helt känslokall. Men vissa tror tydligen det är bra å vara så. Men nu är de ju bevisat att känslor är något som behövs. Och den pojken har inte de. Undra om han e son till Kato? *hmm* ...

Aja. Nu får han sig ett nyp iaf om han inte haft de innan.

Btw.. göm alla kameror!!! :O Han kanske kastar dom i golvet!!!! xD hahaha.

Sista september

Huuuualigen va kallt de va i morse!!! :O
Hela minus 2 grader.. bah!.. *hutter* ... De brukar inte bli så kallt förns i slutet av oktober ju. Alla klagar ju på att de alltid är för varmt för å göra is på IP inför dexcuppen. Men om de ska fortsätta såhär så läre de ju inte vara några problem!

Jag och Maria hade ju tänkt åka på Julgalan i Sthlm i dec. Men kollade igenom min garderob igår kväll i hopp om att hitta en varm jacka. Den lyste verkligen me sin frånvaro. Jag MÅSTE ha en varm jacka innan ja fryser ihjäl. Så tyvärr. Ingen julgala för min del. Ja måste köpa en varm höst/vinterjacka! Ledsen majja...
Hade vart ruskigt kul å se EMD, Martin Stenmarck, Arvingarna mfl nere i Sthlm men tyvärr. Jacka måste jag ha om jag inte ska frysa ihjäl i vinter.

Tyvärr har jag börjat me en ful ovana oxå... börja dagen me en Red Bull (får mig osökt å tänka på förra sommarens turkiet resa.. Våtka och Rädd Bull xD.. hahah klockrent mannen!! *härma matte*).. Ja blir yberpigg på några minuter å de e sketskönt!! Dock är de ju inte så bra å dricka.. MEN ja bytte från den mörkblå till den turkosa.. dvs från socker till sockerfri.. okej de är ju säkert nå jäkla sötningsmedel i de men enligt Vikt Väktarna ska ju sockerfritt vara bra så.. äh. Ja tar ju ändå 3-4 sockerbitar i mitt kaffe om jag dricker de så och då måste ja släpa me mig mjölk på jobbet oxå för ja dricker inte de utan mjölk. Orka packa extra så då blire en Red Bull iställe.. får leva nyttigt resten av tiden istället.

Apropå det. Hoppar ja hälar gå hem från tåget idag. Annars får ja åka bil hem å pylsa på mig en så varm jacka som möjligt å gå ut en sväng när ja kommer hem istället. Nu ska ja ut 40 min om dan. Ja måste fixa de här nu.. å jag ska lägga av me skräpmat (förutom om man e iväg på resa lr nått å absolut inte får tag i nå annat).. Drömkroppen here i come!! Lr nått :)
Läste om Anna Books viktnedgång.. ja ska ringa min läkare oxå å be å få ställa mig på väntlista på en magsäcksoperation. Nu ska ja ju försöka gå ner själv då men funkar de inte så ... ja måste ha en "backup plan" utifall allt går åt helvete.. å då får ja en chans å börja ett nytt liv oxå.. visst, kanske får vänta en 2-3 år på kölistan men äh.. de kommer ju nått bra utav alltihop iaf!

nä nu ska ja ta och göra nån nytta här igen. Pöss!

Helt otroligt

Ibland blir man förvånad hur lite folk egentligen bryr sig om andra i sin närhet. Alla i min närhet betyder allt för mig. Utan dom vore inte jag jag. De spelar ingen roll om de e familj, vänner, bekanta, strul, idoler osv. Det är dom som gör mitt liv till det de är. Därav betyder dom nått för mig. Så hör jag nått illa om dom så ställer jag såklart upp och försvarar dom! Även om dom gjort nått dumt så förtjänar ingen att få höra skitsnack eller bli bortglömt och att folk skiter i deras känslor.
Ha respekt för folk. Uppskatta dom som ni själva vill bli uppskattade. Och acceptera folk som dom är.

Nu till nått helt annat. Jävla magkatarr bokstavligt talat! Den har fjamsat hela dan och ja har suttit och lidit större delen av mitt 8 timmars pass. Kul? Nej.. inte speciellt.
Tänk er att nån tar och vrider om tarmar och magsäck på er så tight som de går.. Föreställ er det. Ungefär så känns de. De värker och gör allmänt ont. Nej usch. Önskar ja inte hade magkatarr.. men va ska man göra när läkarna inte gör mer än säger "ta en alvedon och vila".. till en början så är väl alvedon de sista man ska äta om man har magkatarr.. suck. Inkompitenta idioter till läkare.

Nu slutar ja om en halvtimme. Ska bli skönt att få åka hem och vila magen. Tagit magmedicin har jag som ja fått av farsan men den hjälper inte. Suck.. Blir vila sen. Fast först ska ja hämta ut mitt datapaket och sen ska ja ta en 40 mins promenad och hälsa på farföräldrarna. Det är så dax att ta sig dit nu tycker jag. + att jag ska se hur mycket jag orkar gå om jag klarar av 40 min eller om ja får börja med 30.. tar iaf 20 min dit och såklart 20 min hem... Men först hem och ladda walkmanen.. dåligt batteri i den..

Aja.. nä nu får de ringa lite tycker ja så man får nått gjort på jobbet. Tråkigt å bara sitta å stirra i väggen... lr i mitt fall en översättningslista på norska. Gissa va Tastatur, Fölsom, Snarvei, Kröllalfa, Spörsmål och Horedkort är för någe ni! ;P Haha. De kan stina iaf ^^ Börjar bli hyffsat bra på norska nu. Förstår folket mer och mer.

Nä.. nu äre jobb! Pöss! :D

Blondie

Här kommer en bild på mig eftersom ja fått så många efterlysningar :)

Så såhär ser ja ut som blond! Hittills iaf! Blir ljusare den 28e okt ;P


*lol*

De e såååå kul när folk kommenterar anonymt å tror att dom ÄR anonyma ;) För att informera alla. Vet ni va IP nummer är? Jo de är en osynlig underskrift från er personliga dator som kan ta fram vart datorn befinner sig och vem som är ägare av abbonemanget på den osv ;P
Jag kan oxå informera om att ja jobbar som datasupporttekniker och kan en del om datorer ;) Så om ni tror ni är anonyma för att ni inte skriver ut namnet så tror ni fel ;P hihi..

De e alltid lika kul när okunniga folk tror att dom kan nått *fniss*

Blondie!

Japp nu är jag blond. Äntligen :D Lr tja. Har en herrans jävla massa slingor i håret :P 28 oktober har ja ny tid hos frissan för mer blekning + en klippning. Tänkte va snygg tills helgen efter. Blir nämligen 2 danser och en kryssning då :D Ska bli kul kul! Och såklart så är de ju extra sköjj och göra nått tills sånna saker.

Skulle vilja (om de går då.. gåre inte så gåre inte) va ledig 13 nov och fram tills 21 nov. Men de blir nog lite långt. Om ja kan få va ledig 17-21 vore iaf bäst. Hoppas de går. Annars får majja åka själv. Ja kan inte riskera mitt jobb nu. Verkligen inte! De står först i alla lägen! Kul vore de dock om ja kunna för de händer en jäkla massa den veckan! Man kanske kan jobba in? Aja de löser sig på nå vänster.

Nu sitter ja på jobbet och väntar på att få gå hem. Helgen lockar alltid lite extra. Klockan står på 14.50 just nu och 16.30 slutar jag. Inte så länge kvar dvs. Då ska ja hem och fixa ordning snax för kvällen. Casper ska vara med i Doobidoo ikväll. Så nu måste man leta reda på ett tomt videoband oxå. Men de ska ja nog fixa! Får väl köpa ett nytt i värsta fall. E ju inte så att de kostar speciellt mycket precis!

Sen blire kryande för hela slanten i helgen. Börjar få ont i halsen, hosta och kittlas som in i helvete. Vill inte bli sjuk igen. Så nu blire knarkning av alvedon och halstabletter. Kanske lite pimpling av té oxå?

Köpte ju btw silver schampo till håret. Så nu ska de gå åt de lite mer gråare hållet... lr silver hållet iofs. Är ju så ja vill de ska va :) Tänkte gå förbi farföräldrarna på väg hem från jobbet och visa upp mitt nya hår. Dom kommer avsky de de vet jag. Men äh, dom får vänja sig. Har iaf inte färgat de helrosa.. än ;)

Hä e rätt lugnt på jobbet idag. De e skönt å avsluta veckan me en sån dag. Har roat mig mellan samtalen me å surfa på facebook (på mobilen då sidan e spärrad på datorerna) och messat me trollet lite. Även hummern och majja har slinkit in me ett SMS där emellan.

Dammit.. jävla hosta *slår sig på bröstet*
Aja snart över förhoppningsvist.

Blir inge sthlm i helgen iaf. Tänkte åka ner och träffa baby en snutt men har ingen att åka ner med + att ja har nog inte råd heller. Jaa ja vet fick massa pengar i lön i går. Men ja har oxå en del å betala av å de går först. Fått bort 2 skulder och sänkt ena till endast 1500 kr. Så de känns bra! Nästa månad är nog den där 3e borta oxå. Börjar gå åt rätt håll. Jag ska sluta shoppa nu på ett tag (iaf sånt ja inte behöver) och koncentrera mig på att få bort skulderna. DOCK behöver ja en tjock tröja om ja inte ska frysa ihjäl nu när kylan börjar komma. Får kolla om ja hittar nån billig en nästa månad. Men men!

Nä.. back 2 work.. lr tja.. de ringer ju inge.. men men.. work vare ja!

Pöss i ljumsken!

Sikken helg...

Började med att Majja kom ner på fredag kväll. Vi hade trevligt och umgicks. På lördag morgon drog vi till sandviken för att se EMD. Hade skitkul hela kvällen och fick våra moments med grabbarna oxå.
På söndagen vare dax att dra sig mot fjollträsk och kryssa med Arvingarna. Härligt värre! Mötte upp Tiia och Mikkis oxå. Träffa även på Patrik! Saknat han så de finns inte ord att beskriva.
Men att bli antastad på båten va väl inte de man hade sett fram emot precis. Grymt besviken och ledsen blev jag.
Iaf.. hem kom jag och trött va jag!!

Igår åkte ja på matförgiftning. Inge vidare kul. Bodde på toa halva natten och halva morgonen. Fick i mig nått mot kvällen och idag mår jag bra. Sitter på jobbet nu och gäspar ikapp me resterande kollegor. Tror jag ska gå och ta lite kaffe.
Behövs nog nu!

Tjing!

Alone

....earth we´re living on today is never ever gonna be the same, If we don´t wake up and make a change, no tell me. Am I all alone. Am I all alone. Is anybody out there hearing my song...

Ja så sjunger grabbarna i E.M.D.
Deras nya musikvideo hade premiär idag. En gripande historia. Videon handlar om mobbing, krig och våld runt om i världen. Ett känslofyllt budskap...
Ruskigt bra video om jag får säga de själv. Såg den i morse på jobbet och hade svårt att hålla tårarna tebax ihop med låten. En av dom bästa låtarna grabbarna framfört.. Riktigt proffsigt gjort i videon med.

Är ni sugen på att se den kolla här.
E.M.D. - Alone

Nu har ja städat näääästan allt tills Majja kommer i morgon. Ja ska bara dammtorka lite hyllor i morgon när ja kommer hem. Borde hinna de innan hon anländer... Borde ja. Om ja gör de va en annan sak :P Vet inte riktigt när hon anländer.. runt 7 nått iaf.. å ja e hemma kl 6. Så ja borde ju.. men men :P

avslutar me en till textrad från låten.

What good is a heart if there ain´t love in it. What good are your eyes if you ain´t got vision. What good is the world if can´t all fit in. See all I know we ain´t that different all tryna get by and raise our children. Love and pain yeah we share the same feelings....

Sendrag?

Ouch!! Igår fick ja nått som ja inte haft på jääääävla länge. Ja vet inte ens vad det är men kan likna de med typ sendrag i svanskotan :S Lr nått liknande. De kör rakt ifrån svanskotan och in i magen. Jag kan inte sitta, jag kan inte stå... knappt ligga. De bara kör och värker. Jag fick nog Majja å tro att ja va döende lr nått som ja lät i telefon igår. Skrek "aj aj aj!" hela tiden. Satt på ena skinkan å luta åt sidan. Ja kunna inte sätta mig helt ner. Ja ställde mig upp men kunna bara stå på höger ben och fortfarande luta mig aningen åt sidan. Först när jag la mig ner så lugnade de ner sig lite. Men de gick inte över. De körde och värkte genom hela idol och ett tag till. Sen gick de över.

För 5 minuter sen började de igen. Inte lika kraftigt men jag anar känslan igen. Jag vill inte ha såhär! Vill ju kunna gå lixom! Ja vet inte vad de är eller varför de kommer. De känns som man har gaser till en början.. de bubblar lite och sen börjar de värka å ha sig. Undra om de e reslultat av magkatarren. Men ja kan inte fatta varför de skulle kännas som sendrag. Är de nån mer än ja som haft såhär? Eller är ja lite udda och är ensam om detta?

Jag vill inte ha de här i helgen när ja ska på EMD och Arvingarna jöh. Tänk om de börjar när man står framför scen å har skitkul åsså överröstar man musiken me å skrika "AJ för i helvete!" å alla stirrar på en å man hoppar runt där som nå annan duracellkanin. Iofs då läre ja ju känna mig hemma på EMD iaf.. Aha.. nevermind.. Hoppas de går över.. för de e INTE skönt :S

X trafik

Nu börjar jag bli trött på x trafiks jävla tåg. Andra gången den här veckan dom har krånglat. I måndags satt vi fast i 1½ timme i Arbrå och i morse startade inte ens tåget. Vi fick invänta nästa SJ tåg och åka med det. Men ja vela inte va sen en gång till till jobbet så jag ringde farsan och han skjutsade mig till Bollnäs. Tack, snällt.
Ja funderar på att kolla upp om de går nån buss istället runt den tiden som jag kan ta, för då är jag iaf mer säker på att komma fram. Även om de blir så att ja blir sen. Får väl isf snack me chefen om att jobba halv 9 - 5 iställe för 8 till halv 5 lr nått då. De löser sig. Just nu är ja väldans putt på X trafiks tåg iaf!! Tänk om det är inställt när man ska iväg på nå YBER viktigt. Typ passa tåg från Sthlm lr om man ska utomlands å ska till arlanda å inte hinner me tåget från gävle lr nått.. Nä nu får ni ffs ta å serva tågen här så dom funkar felfritt!

Kom tidigare till jobbet idag tackvare att farsan skjutsa mig å ja slapp vänta på bussen i centrum. Skönt! Men folket som åker med mig från Ljusdal på tåget såg förvånade ut när ja sitter här när dom kommer in. :P Thaha.. ^^

I morgon kommer Majja ner. Ska möta henne på station runt 7 tiden. Jag kommer hem kl 6 så ja hinner hem och vända typ! Sen ska ja vandra neråt.. Tänkte gå och möta henne och sen gå hem med henne oxå. Då har jag fått min promenad för dan där. Och för några andra dar med. Eftersom jag åkt me farsan hem från tåget varje dag den här veckan så har ja inte fått min promenad som ja ska ta. Men de e för att ja kommer hem 6 varje dag. Och i veckan skulle ja ha hunnit städa varje kväll oxå. Men hur pigg e man på de den tiden på dygnet? Nä precis. så om ja går hem är ja inte hemma förns närmare 7 och då är ja ju int epiggare precis. Promenaderna får vänta tills nästa vecka. Lr tja i morgon får ja ju en liten promenad då.

På lördag är de EMD i sandviken. Ska bli ruskigt kul! Sen på söndag ska jag iväg me mina älskade änglar på min födelsedagskryssning :D De ska bli HUUUUR kul som helst!! ^^ Tiia avslöja att ja ska få en present på båten :O Nu blev ja ju nyfiken ;P Thihi. Spelar ingen roll vad de är. Får ja en kram så blir jag glad! Men klart.. de e ju lite extra kul när presenten är inslagen såklart ;)

Nä nu ska ja börja jobba.. :) Jääi :P Fick beröm igår btw ;) hihi..

Puss!!

Usama bin ladin?

En sak som jag alltid funderat på angående det här med jakten på Usama bin ladin är att varför letar man i Öststaterna?! Han sitter väl för fan inte där nere när han vet att man kommer leta där! Han sitter till 200% säkerhet nånstans i USA för där är väl de sista stället som dom ens skulle titta på.

Sen en annan sak. Är de så svårt och hitta han? Nej jag tror inte de. Det finns ju många bilder på han. Vem tar dom? Tydligen nån som hittat han. Det är ju riktigt fotograferade bilder av en fotograf. Så så jäkla svår å hitta kan han ju inte vara om det är så att fotograferna gör det? Tänkt på de nångång? Nä.. ja tror nämligen inte busken tänker längre än näsan växer. Och tydligen ingen annan heller. Det är rätt enkelt och självklart om du bara slutar tänka och ser det logiska i allt.

Kom att tänka på detta nu när ja läste om buskens sista jakt på terroristen i Aftonbladet.

Sen de här med terrorister, korkade utländare osv.. Tänk efter. Allt är pga olika religioner. Vi klagar alltid farliga utländare och div saker. Men tänk efter. Det är religionerna som får oss att vara som vi är. Hade de vart tvärtom så vi haft den religionen så hade de vart vi som terrat folk och dom som åkt runt runt i en rondell och firat när nån karl gjort mål i fotboll.
Man blir hjärntvättad av religioner. Inte undra på att många är rädda för olika religioner.

Ny kärlek!!

Jag tänkte börja detta inlägg me å skriva om min nya kärlek! Ja, alla har vi väl vart lite olagliga ibland och tankat musik från nätet. Eller hur? Men igår köpte ja en låt från CDon.se :D Jaaa! Tänk er :P Haha.
Iaf. De va P!nk's nya "So what" som hamnade på min dator. Jag har lyssnat BARA på den sen igår kväll. Hela vägen till jobbet och den resan tar mig nästan precis en timme :P Åker 07.00 hemifrån och är på jobbet 08.10 ;P Så ni kan ju tänka er ^^ Jag fullkomligt ÄLSKAR den låten! Hennes musik är bland de bästa som finns. Det går inte att beskriva i ord hur hennes musik gör med en. Nu längtas jag till hennes fullängdsalbum i oktober *bokat* och förhoppningsvist så kommer de en Sverige turné RIKTIGT snart!!! *sitter beredd på Ticnet" :D haha. Ni ska få en liten bit ur låten. Helt fucking amazing!!!! <3<3<3<3<3

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rockstar
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Sen. Snart så är de dax! På lördag drar jag och Majja ner till Sandviken för att se EMD på Princess. Ska bli sååå ruggigt kul så de finns inte. Hotell är bokat å ja längtas nästan me efter hotellfrukosten än själva konserten *skratt* Nädå men mmmm va gott de ska bli me RIKTIG frukost!!
Men innan vi gör oss i ordning för kvällen så ska vi ut och käka me Linda. :) Sen kommer Jenny ut på kluben oxå när de är dax :D

Dan efter de är de dax för min födelsedagskryssning (i förväg). Arvingarna är de som spelar! Inte sett dom sen Maj så de ska bli kul! Jag och Majja tar Viking bussen från Sandviken och i Gävle hoppar Tiia på :) Nere på terminalen möter vi Mikkis! Jäääi. Hela gänget samlat! *sakna* De ska oxå bli ruskigt kul!
har dock inte så mycket pengar så de blir nog aningen nyktert :) Om man inte raggar upp nån drink i baren då ;)

Sitter på jobbet nu å ska börja jobba alldeles strax. En jobbig sak är att min ena arm känns svullen och öm.. Hmm.. undra va ja gjort inatt? Aja.. kanske legat på den på nå vänster lr nått.
Nä jobb vare ja :D Åhh älskar mitt jobb!!! <3

Puss!!

Bra start på veckan då..

Först har man varit sjuk i en hel jäkla vecka. Snörvlat sönder näsan känns de som. Sen börjar veckan me att tåget går sönder i Arbrå. 10 min från Bollnäs. Där vi står i 1½ timme!!!! Kommer 2 timmar för sent till jobbet. Jääääi. PRECIS de sättet ja vela börja veckan med efter man vart sjuk.. aja chifen förstod iaf och de va lugnt. Men de va ju inge vidare kul.

Sen en till sak! Min gamla "chef" från 24hell är här å struttar runt på jobbet :S Jag tycker verkligen inte om han. Sparkar mig från gamla jobbet pga att ja va magsjuk! Va e de för jävla sätt???? Nej usch. Han gillar ja VERKLIGEN inte efter det.
Anthill där jag jobbar nu är så jäkla mycket bättre oxå. Trevligare medarbetare, bättre chef osv. Plus att här får man ju utbildning. De fick ja inte på 24hell. De va bara medlyssna sen sätta sig i luren på en gång. Jahaja tack för de.

Aja.. nä nu ska ja fortsätta jobba.

Pöss!

Sjukling blir frisk...?

Ja de hoppas ja iaf... ätit tabletter som en annan apotekare (?) idag...

Sitter hos Johan nu. Åkte hit på eftermiddagen idag nångång... Dagen börja me att ja sov till halv 11. Skööönt å sova ut. Sen åkte ja ner å mötte Malle på stan å hon hängde me mig till optikern för att lämna tebax glasögonen och boka tid för synundersökning. 4 oktober ska ja till optiken och checka synen. För första gången på 8 år ;P Så de är nog dax nu heheh.
Iaf, bestämde mig för ett par glasögon (par nr 2 för er som har min BDB) och sen gick ja å Malle å käka på Ergüns. Gottit. Smällde i mig en hel kebabtallrik å de gjorde Malle oxå. Vi blev lika förvånade båda två att vi orka de. Brukar åtminstonde lämna hälften jag.. Men men. va väl hungrig :P

Som sagt.. åkte sen till Johan. Han bjöd på mat. Mexikansk lövbiff med klyftpotatis, stekta grönsaker (paprika + lök) och tomatsås med vitlök i. Va grymt gott!!! :D Tack så mycket ^^
Vitlöken läre väl hjälpa mig på traven me förkylningen :P
Sen efter maten då blev de lite rockband så nu har man fått spela lite gitarr oxå :D Sen blev de Guitar Hero och ja avklarade min första låt på hard! :O Haha.

22.20 går bussen hem så ja ska ta och avsluta här nu... Har fått låna ett PSP av Johan btw för resan till Sthlm på söndag :D Jäääi. Finns massa trevliga spel på den ^^

Pöss på er!



bloglovin