Svalgkatarr

Japp de e de jag har. De lät ju kul. Fått sjukintyg nu om att ja i stort sett ska hålla käften veckan ut. Men pigg som en nötkärna är jag! Så jag ska iväg till jobbet i morgon (är de planerat iaf) och snacka me Jonas om de finns nått annat jag kan göra iställe för att sitta i telefon..

Lr prata och prata. ja får väl göra teckenspråk för stackars Jonas så han förstår mig *skratt* :P

Nu ska ja slänga i en tvätt, sen ska ja skutta upp i duschen så ja e fräsh tills i morgon.

Pöss

Osocial..

Ja ni får ursäkta alla för att ja vart osocial den senaste tiden. Men som ni vet har ja legat i en fruktansvärd förkylning den senaste veckan och ja kände av den redan veckan innan.. så så extremt social har ja inte varit nej.

Tro inte ja glömt er för de bara.
Och sen är de faktiskt inte bara jag som ska ta kontakt me folk heller.
Vill ni prata me mig så äre bara å skriva.
Det är inte alltid ja har tid. Kan inte tänka på ALLA mina vänner på en å samma ggn tyvärr.
I'm only human.. Klart nån glöms bort för stunden ibland. Men då kanske de e den man tänker på nästa ggn å nån annan glöms bort. Ja ni vet hur det är. E trött på å höra klagomål hur ja behandlar andra. De finns dom som e likadana mot mig men jag vet att dom älskar mig ändå även om vi inte pratar varje dag...

Just nu kan ja inte prata över huvudtaget så de e ingen ide nån hör av sig. Nä precis. Jag är hes och får inte fram ett ljud och har inga pengar på mobilen.
Så lämna mig i fred.

Nu ska ja duscha. Hejdå.

Utmanad

Ja brukar inte följa sånna här utmaningar man nu va ja uttråkad så whatta hell :P
Jag blev utmanad av Jenny

Reglerna är följande:

- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


  1. Jag får luftrörskatarr varje vinter (sen 4 år tebax)
  2. Jag är sjuuuukt rädd för sprutor
  3. Jag föreställer mig att de ska bli skönt att känna smärtan från tatueringsnålen
  4. Jag är prylbög/flata
  5. Jag älskar smides-saker
  6. Jag samlar på playboy prylar (smycken, parfymer, kuddar, tidningar)
  7. Jag tycker snö är en otroligt onödig pryl
Jag utmanar följande:
Maria
Tiia
Jessica
Helen
Pernilla
Karin
Sajja

Morfinmeducin

Ja ni .. nu ska man få nån hostmedicin me morfin i. Kunde tydligen känna mig full när ja drack den. Jäääi.. lr? *skratt* .. nah.. inte så kul å gå runt å va ständigt yr. Undra hur de kommer gå.

Aja skit samma bara ja blir frisk! Ja VÄGRAR va sjuk en dag till. Ja avskyr de. Jag har inte råd å va sjuk. Varken pengamässigt lr jobbmässigt. Vilken chef vill anställa en som e sjuk hela tiden? Nä precis.. Nu får ja fan bli frisk!!

Bestämt mig själv att inte va sjuk NÅTT mer alls.. Iaf inte innan provanställningen är sjuk. Aldrig mer. Är ja sjuk så går ja ändå. Har ju min knarkmedicin nu som ja kan ta om ja åker dit igen. Har ju även halva apoteket hemma i skafferiet. Så ja ska nog klara mig. Hoppas jag.

Nu ska ja ta nått å käka sen ska ja krypa tebax under täcket å vila. För ja kommer knappast kunna sitta upp efter ja shotat min hostmedicin.. bah!

pöss

Sjukling...

De här går fanimej aldrig över. Hostat hela natten. Knappt fått sovit nått förns runt 7 i morse när ja ringde å sjukanmälde mig än en gång å sa att ja inte va frisk än. Har spytt 2 ggr i natt pga att ja hostat så kraftigt. Inte speciellt kul!! Näsan e täpt och örat fortfarande blockat. Sitter här me div preparat breve mig för att bli frisk så snabbt som möjligt. Ska precis slänga i mig en alvedon + ipren å hoppas på de bästa.

Morsan har gjort mozacca (stava??) så de blir lite mat sen. Skönt är ju att halsen är som den ska och jag kan äta igen iaf. Frågan e om ja känner nån smak. Men de e väl de minsta bekymret. Hellre kunna äta iaf..

Min näsa är totalt söndersnorad/nyst.. har sår både vid öppningarna och inne i näsan. Kan knappt snyta mig utan att ja halft skriker rakt ut pga smärtan. Sitter och smörjer in hela näsan, både ute och inne me helosansalva nu i hopp om att de ska läka snabbare och mjukas upp lite. Inte kul de här inte!!

Farmor ringde nyss och fråga hur de va med mig. Har ju vart såhär i stort sett en vecka nu. I morgon äre en vecka. Kul kul.. Nej.

Va iaf nyss in å titta läget på (E)MD+gökfrugornas blogg nyss. Ruskigt söta mössor :) (Kolla själva på: http://cajate.blogg.se) Hoppas på pris snart så man kan skicka efter en! Vela haft en i lila hur länge som helst nu (har ju en i rosa och en i svart från Gina Tricot) å hoppas man kan få tag på en där! :D
Kul å läsa lite oxå, suktar alltid efter nya bloggar att läsa och nya liv och inspektera :P Nee vadå.. måste ju roa mig me nått *fniss* Såg att en av tjejerna ätit Sushi nån kväll. Fy tusan va ja e sugen på de. Men de finns ju inget här runt.
Aldrig smakat sushi förut så ja måste ju göra de tycker jag. :D Får åka antingen till sundsvall lr gävle för att få tag på de.. ska ja behöva åka närmare 20 mil för å hitta lite sushi? Nä usch.. dax å flytta till Sthlm tror jag.. ^^ Haha japp! Pga sushi ;P hah.. nej då. Alltid vela bott där. Och nu har ja å majja satt ett mål me. SENAST 2010 ska vi bo i Sthlm. Om de så är de sista vi gör!  Har snackat me Goofs oxå så om de funkar kanske vi flyttar ihop så länge bara för att ja ska ta mig ner dit. Sen när ja fixat ett fast jobb me bra inkomst så skaffar ja eget. Vill ju helst bo själv. Men om de ska krävas att man e sambo till en början för att ta sig ner dit så kör ja på de!

R.I.P Electra btw.. Julles goskatt har nu flugit över till andra sidan.. :( Usch.. *kramas me julle* Alltid tråkigt när de inträffar dödsfall. Vare sig de e människor lr djur. Djurvän som jag är..

*har en tyst minut*

Ska tända ett ljus för henne ikväll!

Nu ska ja ta och slänga in lite tvätt. De behövs. Sen ska jag ta och fixa lite mat och sätta mig i sängen och mysa ner mig till en film. Äta i sängen är ett måste när man e sjuk juh. Speciellt när man inte har en soffa :P Hehe..
Undra va de ska bli för film. Vi får se!

Puss på er.

Östersund here I come!

Japp här sitter man redo att ge sig iväg till östersund. Jäääi. Äntligen komma iväg lite. Är typ helt frisk. Har lite hosta och är lite tjorvig i halsen. Men de har ja medicin mot :)

I morgon är de EMD. Ska bli skojj skojj å se dom igen! Sista gången på ett tag nu, om de inte blir båt i Dec då. Men de märks när de närmar sig. Men ikväll ska ja ta de lugnt hemma hos Majja å vila min röst lite. Pimpla honung och Kan Jang så ja blir frisker tillslut.

Allt är packat och klart och jag är redo att ge mig iväg. Målat naglarna har ja tom hunnit med.
Majja tänkte shoppa lite i morgon men tyvärr har jag inga pengar till de. Dock snacka ja me päronen om att ja skulle börja samåka med en kollega till jobbet. Vilket morsan inte vela. Inte pga han utan pga att hon alltid är så orolig me bilåkande sen hon volta me bilen när hon va yngre. Och nu när de blir kallt å halt på vägarna så vill hon absolut inte det.
Iaf hon erbjöd sig å betala halva busskortet åt mig bara ja hellre åkte tåg/buss.. Så vi får väl se hur de slutar. Antagligen fortsätter jag åka tåg. Ja kommer ju tjäna 700 kr på de nu så.. Fast vi får se

17.44.. Japp så mycket är klockan. Tåget rullar norrut 19.06. Är framme 21.00 prick.
Har halstabletter, vatten och ipren med mig på tåget. Utifall de behövs. Näsdukar ska ja ta och packa ner oxå.. Näsan rinner ju som en annan vattenkran..

Ska dra me Fagges skiva till Majja oxå. Hon har ju nått man kan lyssna på den i iaf!! ^^ Sen ska hon få kopiera över låtarna till sin dator å sen skicka dom till mig. Varför?
Jo för min CD rom har fått för sig å inte bli hittad av min dator. Och eftersom jag inte äger nån CD spelare så får ja ju spela skivorna i datorn. Men nu gå de ju inte :( Och ja dom hade sett fram emot å lyssna på Fagges ljuuuuuva stämma SÅ mycket. *suckar*

Äh.. nu ska ja vila lite tills ja ska åka..

Pöss på er!

Just typiskt...

Jag förstod att de va för bra för att va sant att ja skulle få se EMD på lördag oxå. Som de känns nu så kommer de inte bli av. Ligger hemma med feber :(
Jag la på telefon efter prat med Majja redan före kl 10 i går.. Kröp ner och försökte sova. Då kom de. Ja frös så in i helvete. Hela jag skakade. Feberfrossa. Jag försökte dricka en treo men jag kunde inte hålla i glaset för de skvalpa över hela tiden. Morsan fick hjälpa mig hålla de medans jag drack. Inte kul att va så hjälplös... Jag har för tillfället 37.7 i feber. Har 35,6 när jag är frisk. Så lite feber har jag. Men inatt låg den på 38,9 och då kan ni tänka er.. Usch. De va länge sen ja va såhär sjuk.
Ska ringa och avboka frissatiden i morgon för ja kommer aldrig orka gå dit. Spar man in en 1000 lapp där då ca. Kan behövas med den dåliga lön ja fick den här månan pga att ja redan vart sjuk 2 ggr!! Ja fattar inte. Ja vela verkligen inte va hemma i morse. Ja gick upp kl 6 men morsan körde mig i säng igen å sa att ja verkligen inte ska gå på jobbet om ja mår sådär. Sagt och gjort. Ja ringde och sjukanmälde mig, igen. Och nu e jag här. Farsan har köpt hem Mucoagin, nässpray och Kan Jang.. Så nu sitter ja här å knaprar piller. Funderar på att dra i mig en treo igen. Ska göra allt för att bli frisk. Vill inte va sjuk. Frågan e om de blir nå Östersund för mig på fredag kväll. Vi märker väl.. Hoppas gör ja ju.. men de känns för långt bort just nu...

Nu ska ja köra igång en film (varav ja slog på datorn) och lägga mig i sängen och vila.. Vi hörs alla

Pöss

En liten lista snodd från nätet

Hårfärg:
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[x] Annan - 700 kr


Ögonfärg:
[ ] Blå - 1000 kr
[x] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr


Längd:

[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 140-160 cm - 1500 kr
[ ] 120-140 cm - 700 kr
[ ] 100-120 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr


Ålder:
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[x] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr


Familjeordning:

[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - tillbaka till 0 kr


Dricker du alkohol?

[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - tillbaka till 0 kr


Synen

[ ] Har glasögon men använder dem inte
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[x] Glasögon - 500 kr
[x] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr


Färg på bilen [även föräldrarnas bil]:
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[x] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[x] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr


Skostorlek:

[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-42 - 2000 kr
[x] 39-40 - 1000 kr
[ ] 36-38 - 500 kr


Favoritfärg [upp till 4 stycken]:
[ ] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[x] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr


Använde du en miniräknare för att räkna ihop allt?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10,000 kr
[x] Penna och papper - 20,000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd: 52200 kr

Jasså? ^^
för att informera om bilfärgerna haha. Det är inte en bil som har alla dom färgerna :P Utan vi äger för tillfället 5 bilar ^^ (varav 2 är blåa)


Födelsedag

Tjenna :D

Igår hade ja tagit mig friheten att baka kladdmuffins som jag tog med till jobbet idag. De va mycket uppskattande!

Citat:

Kill-Kollega 1: Dom här ser mycket godare ut än mina bullar!
Kill-Kollega 1: *efter en stund* Stina, får jag ta en till?

Kill-Kollega 2: Åh va smaskigt!

Kill-Kollega 3: Helt klart godkända!

Kill-Kollega 4: Oh va är de här? *ta en*

Tjej-Kollega 1: Supergoda!

Tjej-Kollega 2: Jättegoda!!

Tjej-Kollega 3: Ge mig receptet!

Chefen: Me like Stina! *tar muffin*

:D Haha.. ja tror de blev bra ;) Alla ska va slut när ja åker hem. Men de finns bara ett fåtal kvar av totalt 30 st så :D
Ikväll blire smörgåstårta för mig och förhoppningsvist lite presenter ;)

Öppnade min present från Jess i morse. Hah.. där i låg de 10 sex-kuponger *skratt* .. Undra vem ja ska använda dom med ;) Thaha.. Passar ju bra ihop me piskan ja fick på båten *skrattar*

Nä nu e rasten klar! Nu bax to work!

Pöss

Grattis på mejj!

Idag fyller jag 25 :D Haha.. gammkäring ;P
Aja de ska bli den tiden nångång oxå ^^

Bakade chokladmuffins och tog med på jobbet i morse. Blev tydligen uppskattat :D

Mhihi!

EMD kryss

I lördags vare då dax för min älskade resa! 10.14 lämnade jag ljusdal med tåget. 13.30 va vi framme i Sthlm. Gick direkt och käkade på Burger King. Majja och ja mötte sen upp Klara och Jossan på centralen innan vi åkte vidare ut mot viking line terminalen. Där ute väntade Cissi. Vi satte oss i cafét tills vi fick gå ombord.

När alla va klara inför kvällen samlades vi i en av våra hytter och började dricka och umgås. Trevligt värre! Cissi blev tyvärr lite dålig och klarade inte av att fortsätta kvällen uppe på klubben till EMD. Trist men sånt händer ju ibland.
Vi andra hade skitkul framför scen. Jossan gick ner efter en stund då ja tror att hon tyckte de va för högt.
Klubben va PACKAD me småfolk. Tror fan ja och Majja va äldst där. Men men, EMD har ju en fans skara på åldern 8-18 i vanliga fall. Kändes dock inte att dom va så små! Tryck som fan blev de. Och vi som stod där på andra raden hade fullt sjå att inte klämma sönder dom som stod framför oss.
Jag vela va snäll mot lilltjejen framför mig och satte händerna på varsin sida om henne på kravallstängslet. Tror de funkade rätt bra till en början. Men mot slutet blev de för starkt tryck och min ena handled orkade inte längre. Den vek sig och lät KNAK! .. Där small den av va min första tacke när smärtan kom. Jag kände gråten bubbla upp inom mig. Smärtan tog över allt. Jag klarade inte av att stå kvar där. Gick till informationen och dom skickade efter en sjukvårdare. Han klämde, böjde och titta på min handled. Den va svullen och värkte långt upp i armbågen. Han la en ispåse på handleden och fick ha den så ett tag. Sen kom en vakt som va utbildad fältläkare i grunden och linda om min hand och linda fast ispåsen som skulle sitta kvar ett tag. Usch den smärtan. Tog bort ispåsen efter ett tag och lindade om handen så gått de gick. Ont gjorde de! Tog en alvedon och en ipren eftersom han inte kunde ge mig nå smärtstillande då ja druckit alkohol.
De gjorde mig trött å ja hamna i säng redan vid 2-3 nångång.

Dan efter fick vi reda på att de skulle va signering utanför taxfreen. Såklart skulle vi dit.
Vi va där i tid och efter en stund kom resten av folket. Grabbarna va jättetrevliga och ställde upp me autografer och foton av alla som vela.
När vi kom fram så va de Danny den första vi snacka me.. "hej.. nämen.. har du gjort illa tassen?" fick ja höra.. Sen fortsatte diskutionen om min onda hand.

D: Hej! .. men.. haru skadat tassen?
S: Hej.. mmm..
D: Breakdansat för mycket? *skratt*
S: Hah nej. Knäckte handen mot kravallstängslet inatt
D: Ajj. De lät inte skönt nej.
S: Nä men jag överlever, vill du signa? *Sträcker fram den inlindade handen*
D: Självklart
S: Ta de lugnt me den bara!
D: :O :S Jadå...  *håller i försiktigt*
S: *småler*
D: *skriver* Danny S och "krya!" ovanför (Naaw ^^)
S: Tack

Sen hade jag och Majja med oss en liten guldmedalj (ej riktig då :P) som de stod Nr 1 på. Vi gav den till Danny som en liten present för hans prestation i Eurovision Dance Contest. Vi ville visa att han va nr 1 för oss vilken plats han än hamna på. Han blev jätteglad och skulle kramas massa.

S: Här får du Danny. En sak från oss *ge medalj i guld*
D: Nämen
S: Vi tänkte på dig i EDC och på allt fusk som tydligen va. Och vi ville bara säga att du alltid kommer va nr 1 för oss
D: Va snällt! Tack så mycket!
S: Vassego
D: *reser sig och kramar om och viskar* Tack sötnos..
S: *ler fånigt*

Hah jaaa jag log väldigt fånigt när han sa de :P
Vidare sen till Erik iaf. Han såg lika orolig ut över min hand med. Frågade hur de gått till och när ja sa att ja gjort illa den på deras koncert så såg han chockad ut "Va? I går kväll? Till oss?"... då uttalar sig danny "Du lät nästan glad där Erik".. Hah.. sen blev de lite skratt och prat. Såg sen att Matte satt och titta på min hand. Jag log mot han och han hejja. Frågade även han vad som hänt och ja sa att de va deras fel :P De vare ju delsvis. Dom som skapade trycket :P
Alla 3 signerade mitt bandage. Danny skrev "krya!" vid ain autograf och Erik skrev "förlåt!" vid sin. haha.. han e ju bra rolig Erik oxå :P Matte kramade om mig och viskade "krya på dig me handen nu tills vi ses nästa vecka igen.." hehe.. söt Matte :)

Tog ett kort på vardera och även ett kort med dom. Den resan som jag just vart så ruskigt besviken på blev genast mycket bättre efter den korta stunden av kramar och prat.

Halv 10 va ja hemma i Ljusdal igen. Trött som spån.
Idag va de bara å kravla sig upp igen. Med en ond hand och ta sig till jobbet.
sitter nu här me bandage och ännu mer smärtstillande i mig. Kommer fan bli hög *skratt*

Pöss

Snart helg

Nu e klockan 16.22... 17.30 slutar jag.
Då kommer Jess och hämtar mig, ska visa mig lägenheten en snabbis innan jag ska till tåget. Ska bli skojj :D De där kan ju iofs tolkas fel av dom me för snuskiga tankar xD haha..

Sen ska jag hem. Är hemma 7. Det jag ska göra ikväll innan jag ska lägga mig är:

1. Städa rummet
2. Göra matsäck
3. Hämta paket
4. Hämta biljetter
5. Bädda rent
6. Ladda div elektroniska prylar
7. Fylla på mobilen
8. Packa väskan
9. Tvätta

Puh.. hur i hela hälsingland ska ja hinna allt de? Ja förstår inte. Får stressa som saaaatan när ja kommer hem. Bah!

Näh.. ska nog fråga Helen om hon vill starta en ny lek. Kast me liten snygg-knut xD haha

pöss!


Feber

Ja de va ju just typiskt. Jag vaknade upp med feber i morse.. dock "bara" 37,6... men me en som har 35,6 i vanliga fall så har ja ju 2 grader för mycket. MEN jag har verkligen varken råd eller lust att va hemma. Så ja packade på mig kläderna och åkte iväg ändå. Sitter å halvhuttrar under min jacka nu på jobbet och dricker en STOR varm kopp kaffe. Både för att bli pigg och varm.

Vill ju inte va sjuk i morgon heller då de är kryssningsdax. Jag åker även om ja har feber. Ja måste.. ja känner det. Jag får ta de lugnt helt enkelt. Låta bli och festa så mycket utan bara ta de lugnt och umgås med mina vänner.
Vill inte missa de här nu som vi planerat ett par månader pga lite feber. Nä de ordnar sig nog.

Idag får ja min första present oxå. Hoppas den passar, annars får vi fixa nån ny. En höstjacka av morsan. De behövs! Har bara massa collagetröjor och dra på mig över kläderna nu. Och de e ju inte världens varmaste att använda även om de inte är minusgrader än. Usch.. hatar kyla. Så nu vill ja allt ha en fungerande höstjacka.

12 min till rast nu. Är lugnt på jobbet. Känns bra idag då ja inte är helt 100 i huvet pga febern.

Pöss

Väntan...

Nu är de torsdag. På lördag sticker jag, Majja och några till på kryssning. EMD såklart :D Kul som satan ska de bli! Lite gruvar man sig men äh :D De blir nog kul ^^ Ska ju åka massa fans till dom och några snackar man ju me. Så vem vet man kanske springer in i dom nått?

sitter på jobbet nu och har en kvart kvar innan jag ska skutta hemåt.. Börjar bli så satans trött.. Sovit i snitt 4 timmar varje natt på veckorna. De e inte bra! Ja måste somna tidigare om jag ska orka med de här. Okej ja orkar ju. Men orka mer lixom. Jag lägger mig vid 11.. men somnar inte förns halv 2.. de går bara inte :/ Sen ska ja upp halv 6 oxå.. så tja.. 4 timmar varje natt. Jäääi va pigg jag är när ja kliver upp sen. Typ inte.

Suttit å spelat Sannig och Konka me #elen nu i en timme typ haha.. Massa wierd frågor.  Btw hon heter Leroy Jenkins fr.o.m nu xD hahah. *s*

Ska nog ta en tur till toa innan jag börjar klä på mig. Har ju ändå 1½ timme innan ja är hemma innanfördörren.

Tjipp på er!

Idoljury Andreas?

Ja han har ju gjort musik själv :)
Själv skulle ja älska om han satt å sjöng för mig. För han hade ruskigt mysig röst ^^

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article3549019.ab

Kolla själva ;)



bloglovin