♥ Upplyst

Ibland händer det saker som gör att man förstår varför man egentligen aldrig hört av sig till folk. Ja tror jag innerst inne visste hur barnslig jag tyckte personen var. Så jag är faktiskt nästan lättad att det är över och att jag slapp göra det. Personen gjorde mig en tjänst. En sten ramla från mitt hjärta. Allt blev plötsligt lite lättare..

Tack för att du fick mig att inse att jag är vuxnare än dig.


♥ Personlighet

Fick just ett mail från en vän som vela säga upp vår vänskap för att den personen inte gillar den person ja blivit. Aja. De e den personens val. Kan man inte acceptera mig för den jag är så känns de inte som att det är rätt att vi är vänner heller. Jag är glad att jag inte är samma gamla tråkiga Stina som när jag gick på gymnasiet och ett par år efter det. Är glad att jag slutade lyssna på folk va dom tyckte och tänkte och istället levde mitt liv som jag vela. :) Jag är jätteglad i hur jag är nu. Att jag vågar vara mig själv och göra det som jag själv tycker om. Är inget jag ångrar och de jag gör tänker jag fortsätta med vare sig personen tror jag söker uppmärksamhet lr inte. Who cares. Är ju rätt tydligt att den inte känner mig så. :)

Jag älskar allt jag håller på med nu. Älskar praktiken på Jysk och alla människor som jobbar där. Har så ruskigt kul varje dag jag är där. Trivs verkligen ihop med dom människorna. Och de e konstigt. Vi pratar inte NÅ dansband alls! :O Kanske för att vi har annat att prata om :) Måste va så att vi inte har nått att prata om som man drar upp nått bara för att ha nått att snacka om. Men men :P Jag älskar min lilla rumpnisse och allt han ger mig mellan lakanen. Skitsamma om det inte är seriöst. Jag är inte ute efter nått seriöst. Men fan, vill ju ha sex ändå fast jag är singel. Och då ger han mig det och de e ja glad över :D Älskar alla danser och konserter och dyl som jag är på då jag får träffa underbart folk och mina vänner som inte bor just där jag bor. Mina semestrar med Maria där vi bara flummar oss 24/7. Resorna runt i sverige som gör att jag får se nya spännande platser. Alla vänner och bekanta som accepterar mig för den jag är. Allt vi kan prata om och göra ihop. Ja allt! :D

De enda negativa är väl att jag är arbetslös och måstat flytta hem till päronen igen. Men men det är inget som kommer vara för evigt lixom. :) Så ja överlever så länge ja får va själv lite då och då och de har vi snackat om nu så nu äre lugnt.

Fick inte ens svara på mailet heller. Vet inte varför men men.. orka bry sig. :P Nej jag tror inte du är elak. Det är inte du.. du är ärlig och rak och de vet jag. Och är det såhär du vill de ska gå så absolut. Ja tänker inte tjata. För jag är rätt trött oxå på att allt alltid ska ligga hos mig. Det är inte hos mig bollen ska ligga om man ska få ett förhållande (vänner i detta fall) att funka. Då måste båda parter ge. Och jag har oxå tröttnat när jag inte fått nå svar när jag väl försökt. Då har ja väntat och försökt igen om en liten stund. Men de verkar inte räcka. Men skit samma :) Jag har vänner som uppskattar mig för den jag är. Både för dom positiva och negativa saker jag gör. För riktiga vänner kan prata om allt och anser inte att en person är en sämre människa för att dom gör saker som man själv kanske inte tycker om. GUUUD va ja skulle "göra slut" me många av mina vänner isf om jag ska gå efter den regeln. Men jag är av sättet att jag låter alla folk vara som dom vill och dömmer ingen för nått. Och de vet jag många uppskattar. Jag behandlar andra som jag vill bli behandlad själv. Helt enkelt :)

Jag gillar att åka ut på dans och div konserter för det är ett av dom få saker som får mig glad (då jag älskar musik) och som får mig att komma hemifrån så länge jag bor hemma. Hellre än att supa bort 100 tals kronor på krogen lr va nu andra föredrar.

Aja strunt samma. Har tappat ett par vänner genom åren pga att man växt ifrån varann. Och då äre väl så de ska va. Några mister man för alltid och har faktiskt aldrig saknat dom heller. Haft för lite gemensamt lixom. Men vissa har man tagit upp kontakten med igen och de har funkat bra :) Har börjat hitta tillbaks till en nu iaf och de e kul. Vet inte hur pass stark den här vänskapen blir men de visar sig väl. Vi messar lite och träffades på klassfesten för ett tag sen. Men de får ju tiden utvisa va som händer :)

Iaf. Detta blir en till milstolpe i mitt krångliga liv. Men vem har sagt att de ska va lätt? :P Nä nu ska ja se fram emot signeringen på fredag me Måns Zelmerlöw och dansen till Arvingarna på lördag. Ska bli skojj skojj! Och i morgon kommer Maria ner :) Vi ska mysa och kolla massa film och snacka skiiiit :D Och sen ska vi supa fulla bär och massa Elvis vin och dreggla ner oss över snygga boys *skratt* .. Jaa ta de! Ja älskar karlar å dom tar upp stor tid av mitt liv ;) Acceptera de lr stick!

Till sist. Love u all!! Alla mina vänner som bryr sig lika mycket om mig som jag bryr mig om dom :) Så ja har bara en sak att säga... Baby goodbye, baby farewell!!


♥ Japan

Jag har alltid vart riktigt fascinerad av Japan och allt som hör till! Har alltid varit det!

Fashion:
De finns två klädstilar som heter Harajuku och Cosplay. Även kallad Decora (pga dekorationerna). Riktigt härliga stilar och utrycksfulla till max :D Har nog alltid dragit lite av min stil till de även om de inte blivit så jättemycket. Så utsmyckad som dom är blir ja aldrig. De blir för mycket. Men små saker kommer jag alltid att hålla mig till. Frisyrer, själva klädstilen, accessoarer och hårsmycken lixom. :)


Hår:
Japanskor har de SNYGGASTE hår ja nånsin sett i hela mitt liv! Riktigt läckert. Allt fokuserar på manga och anime. Försöker alltid få till mitt hår i liknande stilar då ja verkligen älskar den! Färgerna, klippningen, slingorna och dekorationerna.



Filmer:
Japanska/Asiatiska filmer är dom bästa tycker jag. Och då ska de helst vara skräck! Älskar filmer som The Ring, The Grudge, Shutter, Dark Water, The tale of two sisters mfl. Men jag AVSKYR dom amerikaniserade versionerna av dom. De ska va dom äkta annars kan de va!



Tjejer:
Som ni alla kanske förstått vid det här laget så älskar jag asiatiska tjejer. Dom är så otroligt vackra och helt otroligt snygga. Alla asiatiska går förstås! Men dom japanska är dom allra snyggaste ^^ Jag ska lätt adoptera en flicka från japan.



Prylar:
JA! Jag som är prylgalen kan väl inte ha hittat ett bättre land!! Finns så otroligt mycket jag vill ha men tyvärr så finns 90% av sakerna på japanska sidor där de även står på japanska (ord lr tecken) så ja fattar ju inte ett dyft. Lite trist. Men man kan hitta på sidor på engelska oxå. Trist att allt me frakt å shit ska komma med bara. Annars hade ja nog handlat mer *skratt* .. okeeej jag ska inte shoppa så mycket men vem fan har råd å köpa saker ända från Japan?? :O (okej visste inte riktigt va ja skulle söka på på google så ja fick nöja mig me Hello Kitty saker ^^)



Språket:
Helt otroligt vackert språk. När jag har råd och tid att ta en kvällskurs ska jag lätt börja lära mig japanska. Är så himla fint och så otroligt fascinerande! Nä nu måste jag börja med det så fort jag kan! ^^

Suki da yo: Jag tycker om dig
Ai shiteru: Jag älskar dig
Kisu shite: Kyss mig
Kimi/anata ga hoshii: Jag vill ha dig
Kekkon shiyou: Låt oss gifta oss
Hentai: Snuskhummer, pervers

Landet/Kulturen:
Så otroligt mysigt land. Och jag som älskar storstan. Tror nog jag ska ta och flytta till Japan ett tag när jag fått ordning på mitt liv. Lära mig språket på hemmaplan. Strosa i Tokyo (dit ja vill flytta isf), frossa i Sushi (dvs om jag tycker om de, har inte testat än)...  åhh!! ^^



Anime/Manga:
Det är typ allt jag ritar. Försöker bli bättre på det, Shaya ska nog få lära mig lite för hon e gryyyym på det!! :D Alla bilder nedan är tecknade av mig. Ett tag sen men ja har inte scannat in de nya ja gjort...



Musik:
Japansk musik är så himla härlig. Här ska ni få höra bästa låten ja nånsin hört.



Översättning: JAG VILL TILL JAPAN!!!



♥ Turné 2009 (del 13)

En snabb uppdatering bara. Lägger nu till min och Marias Sthlm's semester i slutet av Juli.

JANUARI:
Barbados - 4 januari - Stockholm (Viking Line Cinderella)

MARS:
Kindbergs, Svänzons, Titanix, Zlips, Shake, Martines - 21 mars - Sundsvall (Folkets Hus)
EMD - 26 mars - Sundsvall (Birsta)
Arvingarna - 28 mars - Viksjöfors (Viksjöfors paviljongen)


APRIL:
EMD - 4 april - Valbo (Valbo Köpcenter)
Date - 5 april - Stockholm (Viking Line Cinderella)


MAJ:
Måns Zelmerlöw - 1 maj - Valbo (Valbo Köpcenter)
Arvingarna - 2 maj - Ljusdal (Tallåsen Folkets Hus)
Kindbergs - 9 maj - Hudiksvall (Folkets Hus)
Date - 30 maj - Östersund (Aspåsnäset)

JUNI:
Kindbergs - 5 juni - Jättendal (Älvstagården)
EMD, Date - 10 juni - Stockholm (Gröna Lund)

JULI:
EMD - 2 juli - Sundsvall (Gatufesten)
Date - 10 juli - Jättendal (Älvstagården)
Semester 1 vecka - 25 juli - Stockholm (Nacka)

AUGUSTI:
Highlights - 9 augusti - Hudiksvall (Högs Loge)
Barbados - 14 augusti - Ljusdal (Folkets Park)
Mickeys, Highlights - 22 augusti - Östersund (Aspåsnäset)
Date - 29 augusti - Östersund (Aspåsnäset)

OKTOBER:
Date - 17 oktober - Hudiksvall (Folkets Hus)

NOVEMBER:
P!nk - 10 nov - Stockholm (Hovet)

DECEMBER:
Scotts - 5 dec - Hudiksvall (Folkets Hus)
Shake - 12 dec - Hudiksvall (Folkets Hus)

Jag och Maria har ju bestämt oss för en semestervecka nere i Sthlm. Åker ner den 25e juli och kommer hem 1 augusti. :) Ska bli gryyyymt kul! Vi har planerat div saker.
  • Gå på Patricia
  • Kolla in Pride festivalen
  • Gå på skansen (Allsång??)
  • Harry Potter på bio
  • Käka på Vickan
  • Fika på mälarpaviljongen
  • Picknick på Djurgården
  • SHOPPA!!! xD
  • Käka på McD i Alvik
  • Fika på Mariatorget
  • Promenera på kungsholmen (hette de va?) längs vattnet
Tja de är väl lite av va jag kommit fram till att jag vill göra och Maria är med på dom tror jag :P Hehe.. Sen kommer de säkert upp fler saker oxå. Ser väldigt mycket fram emot en vecka i Sthlm iaf! Jag älskar den stan. <3


♥ Chokladfläcken

Btw, ni som undrar. Chokladfläcken på linnet försvann :P


♥ Dansband

Igår kom de upp en konversation om dansband. Så ja tänkte att jag skulle visa dom jag brukar va ute till nu :) Bara för skojjs skull! ^^ Älskar alla grabbarna (minus en å vissa vet vem) och brudarna och älskar att va ute å lyssna på musiken. Jag är ingen hejjare på att dansa men visst försöker jag ibland! Gått en del buggkurser och polare har försökt lära mig ute på danserna. Så de går ju framåt iaf! Ja dansade nog allra mest på BIWA galan ja va på i Mars i år. En polare från Gävle dansa massa me mig och de tackar ja för. Åkte ju upp själv då ingen hade råd att följa me å sen träffa ja på han där. Så de va ju skojj, tack Kenta :P

Iaf. Här ska ni få se banden.



Dock är jag ingen som åker långväga för att dansa. Utan håller mig här runt omkring.

Städerna ja brukar besöka är:
Sundsvall, Hudiksvall, Gävle, Bollnäs, Edsbyn, Ljusdal, Östersund, Delsbo.. och såklart Cinderella ;)

Jag och Jessie brukar dock ta och spara ihop till en resa till typ Borlänge, Mora, Leksand, Ludvika nån enstaka gång. Jag kallar de inte långväga då de ligger i grannlandskapet men ändå en liiiten bit längre än va ja brukar åka. Lite kul och bila sådär. Stanna efter vägen och käka, umgås bara vi två lixom :) Men de va länge sen de hände nu. Vi får planera in nått sånt igen tycker jag. Och när ja skriver typ Hudiksvall så menar ja ju Högs Loge (i hög utanför hudik) och typ Jättendal som oxå ligger strax utanför hudik. Och Ljusdal då äre ju Tallåsen, Järvsö mm.. Så de innebär ju även mindre byar inom kommunen lixom :) På sommaren är de så himlans mysigt ute på alla logar. Sen självklart så om man är nånstans och hälsar på, typ Mikkis i Storfors (Karlstad) så kan de ju hända man går ut där nånstans :) Men åker ju inte ner bara för att dansa. Nej nej. Så rik är jag inte. Varken på tid lr pengar.

Dom band ja dansar till mest av dom där är:
Date, Arvingarna, Kindbergs, Highlights, Barbados, Mickeys och Streaplers.

Det är dom man fått lite närmare kontakt med och det är roligare att va ute till band som man kan snacka me i antingen pausen lr efteråt. Alltid trevligare och va namne med nån än bara du. Sen känner jag ju 4 (lr ska man säga 5 när ett är ett par???).. lr.. nä säger nog 5 privat oxå. 2 i Mickeys, 1 i Kindbergs, 1 i Date och 1 i Barbados. Så där blir de ju lite närmare connection ändå då. Så de e skönt :) Att man kan slappna av och slippa tänka så mycket *skratt*. Alltid trevligt me vänner lixom. Även om ja kanske inte ser dom så mycket då ingen bor där jag bor men de finns ju alltid MSN, Mobil, mail lr  facebook :) Menar ja har ju andra vänner (som inte jobbar me musik) som bor i Gbg, Sthlm, Lycksele, Nässjö osv som ja inte heller träffar så ofta, men när man väl gör de så blir de skitkul! Sen får man ju hålla kontakten via nätet lr mobilen osv lixom. :)

Btw apropå ingenting. Hoppas Mia kan fixa mitt hår i sommar om ja ska upp till Östersund nångång ^^ Maria sa att hon va skitduktig! Och de e nog dax jag byter frisör :P Haha. Har hållt mig till samma nu i flera år. Nä nu ska ja testa på nått nytt. Ska ju ändå ut och hälsa på dom i aspås nångång äre bestämt så då kanske man kan ta de på samma veva?? Hmm aja de märks :D Anna Book goes aspås xD haha..

Aja iaf. Apropå dans så har ja börjat kolla upp lite street dance kurser och liknande. För att lära mig slappna av och inte tänka så mycket. Det är de ja gör fel när jag är ute på dansgolvet. Ja tänker för mycket å då gåre åt skogen, de kunna nog Kenta bevisa på biwa galan xD haha. Nä men ja dansade street dance när ja gick typ 6an och de va skiiiitkul! Och ja blir så sugen på de varje gång ja är på typ EMD och ser Danny hålla på. Fan varför la ja av me de? Aja.. nu ska ja ta upp de igen iaf! I värsta fall kanske ja måste åka till Gävle men äh, de är bara 2 timmar bort och de finns ju faktiskt Mp3 :)

Iaf! Vill ni hålla koll på vart jag är ute och roar mig så gå in under kategorin Turné så har ni min senast uppdaterade turnéplan där :P Då är de dock inte bara danserna som står uppskrivna utan även vanliga konserter, signeringar, semestrar osv. Så håll koll där om ni är nyfikna :) Nu ska ja ta och göra matlådor till resterande dagar den här veckan. Så ja får nått att käka på praktiken hehe.. Hade gött! Pussen



♥ Twilight nerd

Ett tips till alla Twilight nördar. Kolla in den här bloggen! :D



En bra video som berättar lite om själva handlingen. Fy fan, längtas tills New Moon kommer!!! Plus att nu har dom bekräftat att alla 4 böcker kommer som film! :) Yaaay!! Det här är taget från Mtv's hemsida.

"'Breaking Dawn' has reportedly gotten the green light by Summit Entertainment, as the fourth movie in the "Twilight" saga, according to TheWrap.com, although a rep for Summit Entertainment, the film's producer, told MTV News late Monday afternoon that the report is untrue. "TheWrap.com reports that a source close to the film's production said that "Breaking Dawn" will start shooting in the spring of 2010."

Om ni vill läsa hela artickeln finns de länk till den från twilightbloggen :) Och nu tänker ja va lite taskig ;P Hitta en "trailer" till Breaking Dawn.. Åhh längtas!! :D Fan ska lätt ha alla 4 på DVD!




♥ Dagens

Eftersom jag är hemma pga sömnsvårigheter idag så kan jag ju lika gärna nu när jag är vaken göra nån nytta. Har just slängt in en tvätt i maskinen och plockat bort mina vinterkläder från klädhängaren och skohyllan. Blev lite tommare där på hyllan nu om ja får säga de själv :P Bara 2 jackor kvar och minus mina stora lurviga vinterskor. Nu har däremot mina converse flyttat ut på skohyllan + mina ballerina skor. Känns de börjar bli sommar nu! Fy fan va härligt :D Men men har lite annat att göra idag oxå. Såg att ett par byxor hade spruckit i sömmen på insidan av låret så de ska sys idag. Sen ska jag kolla om ja kan få ihop nå lunchlådor på bulgurn som står i skafferiet. Ska leta recept på nätet efter nått gottit. Iaf.. här har ni en lista på va "flitiga lisa" ska gör idag.
  • Tvätta
  • Plocka undan vinterkläderna
  • Plocka undan lite småprylar
  • Rensa bland sminket och göra fint i skåpet
  • Slå in traderapaket (1 bara iofs)
  • Gå en promenad på minst 40 minuter
  • Ta fram cykeln (ska börja cykla ner till bussen tänkte jag, har liftat me farsan på vintern)
  • Göra matlådor på bulgurn
  • Fixa ny kallender
  • Söka lite jobb/sommarjobb
  • Prata me päronen om akutsituationen
Tja de är väl de ja ska försöka hinna med idag. Är rätt trött men de ska nog funka ändå hoppas jag. Ja får koka lite kaffe helt enkelt...  + att 2 saker har jag ju redan gjort så dom stryker vi... Så nu börjar vi fixa här.


♥ Sömnsvårigheter

Ni som känner mig vet att ja har supersvårt att sova om nätterna. De spelar ingen roll om jag kliver upp kl 6 på morgonen lr kl 14... jag blir fortfarande inte trött förns runt 2-3 tiden..  De är skitjobbigt. Har vart så i hur länge som helst. Jag är ju nattmänniska lixom. När man är arbetslös är det ju inga problem. Då sover man till typ 10 och får den sömn man behöver typ. Men nu när jag praktiserar är de skitjobbigt när man ska upp runt 7 och är halvdöd lixom..

Men de jobbiga är dom senaste 3-4 månaderna. Jag somnar inte förns jag däckar runt 5-6 på morgonen. Och då menar ja verkligen däckar, att ja själv inte vet om att ja somnat lixom.. Och anledningen till varför är för att jag på nått vänster blivit djävulskt mörkrädd dom senaste månaderna. Ja vet inte varför, har aldrig riktigt vart speciellt mörkrädd, tja jo när ja va liten då men inte i vuxen ålder. Jag ser saker i rummet, folk, skuggor, flygande saker... Ja hör ljud (typ skrapande ljud), dunsar..  Så jag vågar inte släcka ljuset och blunda. Lägger ja mig me ryggen utåt rummet blir jag rädd för då ser jag inte vem som är bakom mig, så då börjar hjärtat rusa, ja känner verkligen hur det slår i dubbel hastighet i hela kroppen. Lägger ja mig me ansiktet utåt rummet blir ja rädd för då kan ja se vad som är i rummet. Jag får hjärtklappning och ligger och stirrar nervöst ut i rummet och släcker inte lampan förns jag känner att jag är på väg och däcka. Då kryper jag ihop under täcket, drar täcket upp så långt som till öronen och lyssnar på mitt hjärta som får hela kroppen att dunka. Sen somnar jag efter kanske en halvtimme..

Men de jobbiga är ju att jag somnar inte förns vid 5-6 tiden. Och jag ska upp kl 7 för att hinna me bussen kl 9 till praktiken. Ibland har jag vart så djävulskt trött (om de pågått några dar) att jag ibland kanske inte ens hör mobilen när alarmet tjuter på morgonen, och ni som sovit över här vet att jag har de på rätt hög volym. Ibland är jag så död när jag vaknar att jag knappt hinner vakna för att jag däckar igen. Oftast går de bra. Men när de gått några dagar är mitt huve så slut att jag knappt vet vad jag heter...

Jag snackade med en läkare på östra mottagningen i Ljusdal nyss om det här. Han frågade ut mig om lite saker och sen kom han fram till att jag ska till akuten på torsdag runt 9 (nått där började just då?? kommer inte ihåg va han sa) och få prata me en läkare så skulle han skicka dit papper på mig och att ja skulle komma.. Så vi får väl se va som händer. Jag vill ju kunna sova. Känner ja på mig rätt så blir de väl nån form av sömntabletter eller så skickar dom mig till nå psykolog/kurator för jag kan tänka mig att det här är psykiskt som måste pratas bort på nå sätt. Ja vet inte. Jag blir glad bara ja kan börja somna runt vanlig tid nångång.. 1 av 5000 ggr kanske ja somnar före 12.. och då är de pga att jag e så sjuuuuukt trött för att ja gjort nått under dan som gjort mig trött. Annars är de omöjligt. De går inte...

När jag har polare här som sover över så vill dom sova runt 11-12... Visst, vi släcker lyset och dom somnar inom en halvtimme. Ja ligger och vrider och vänder mig tills ja hör snarkningar på golvet. Då somnar jag av nån anledning. Men jag kan ju inte ha polare här hela tiden bara för att jag ska kunna sova..

Nä ja hoppas de blir nått utav det här nu. Jag vill sova... *suckar*


♥ Sparpengar

Har bestämt mig nu för vad jag ska spara ihop pengar till. Jag ska ju på Pink i nov och ska bo på hotell å allt. Billigt hotell dock.. typ 700 för en natt, inte så jäkla dyrt. Men iaf! Så nu ska ja spara ihop en slant tills dess.. tänkte minst 500 i månan fram tills nov. Då blir de typ 3000 kr. De läre räcka eftersom biljetterna är betalda redan. 700 hotell, 200 mat och resten för ev shopping i Sthlm dan efter lr nå souvenirer på själva konserten. Ja brukar inte handla sånt men de beror ju på att jag aldrig haft råd. Så man vet aldrig. Vi får se. Annars har ja ju 2000 över tills sen lixom..

Sen de andra är att jag har bestämt mig för att nästa utlandsresa för mig blir till London. Har vart ruskigt sugen på de ett tag nu och eftersom jag ändå ska börja lära mig spara pengar så kan ja ju spara till nått jag verkligen vill. Så även 500 i månan dit. Resan blir troligtvist inte förns nästa sommar. Och det är typ 14-15 månader dit (planerar på att de ska bli typ i juni/juli).. å då blir de typ 7-8000.. men som sagt MINST 500.. kan ja lägga undan mer så gör jag det. Vill få ihop typ 10 000 iaf. Så man har "utifallpengar" om de skulle behövas. SEN om ja inte använder dom där 2000 på Pink så har ja ju dom å lägga över på london kontot :) Så de löser sig alltid!

Så nu blir de inga långväga resor i sommar för mig, eftersom ja måste spara ihop pengar till de här. Om ja inte lyckas få ett jobb då så ja får mer inkomst. Men just nu känns de mörkt på den fronten. Även om ja söker.

Så Emma, Hummern, Pg och Erika får nog vänta mig lite senare tror jag.. Va beredd på det iaf...





Ja sådär har vi nu mina räknare. Kan tyvärr inte lägga till nått den här månaden eftersom hela min inkomst går på räkningar (sket i å betala 3-4 räkningar förra månaden för att ja skulle kunna leva så dom hamna ju på den här månadens räkningar då.. visst.. men ja överlever den här månan iaf.. dock kommer ja ju betala allt så ja har inget över att spara) ... men fr.o.m Maj's inkomst så åker 1000 kr in på sparkontot. 500 till varje. Jag får leva utöver det. De måste jag om ja nångång ska ta mig till london och om jag ska få ihop pengar till Pink som är de viktigaste för mig just nu. Så nu blire minimum utgifter på annat. De ska jag fixa. :)



♥ Angel


I've said it once and I'll say it again.
I've got something hanging over my head.
I was laying on your shoulder
Perfectly content.
Until you told me all over again.

I aint got no sob story to write.
But just like everyone else I'm living this life.
And you don't need to win me over.
And there aint no other side.
To shuffle me from.
I belong where I decide.
But you say...

We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh no, we don't mess around.
You're meant to be among the clouds cause your an angel.
But that's a lie. Uh oh oh oh.

Well I suppose you think I'm so flattered to hear
That I'm the whisper conscience in your ear.
Yeah, and that's exactly the reason that I'll never fit in here
Well nothing's ever that blackand white, my dear.
Cuz you say...

We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh no, we don't mess around.
You're meant to be among the clouds cause your an angel.
But that's a lie. Uh oh oh oh.

I'm not your angel darling.
I'm not your angel darling.
I am never gonna be.
I'm not your angel darling.
I'm not your angel darling.
I am never gonna be.

We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh no, we don't mess around.
You're meant to be among the clouds cause your an angel.
But that's a lie. Uh oh oh oh.

We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh no, we don't mess around.
You're meant to be among the clouds cause your an angel.
But that's a lie. Uh oh oh oh.



♥ Sommartröja

Funderar på att köpa den här i sommar nångång. Å ha ute på deras konserter. Tyckte jag gjorde ett riktigt bra jobb å designa ihop den här ^^ Blev så söt.. (Jaa ja måste tänka på glada saker nu om ja inte ska gå ner mig totalt)

Vad tycker ni?




♥ Cry

Ja vet inte vad som hände i morse. Ja klev upp å gjorde de ja skulle osv.. sen satt ja på sängkanten för att klä på mig och fixa de sista. Då börjar tårarna forsa. Ja kände hugget i bröstet och ja började bli yr. Ja vet inte vad som gjorde att ja började känna så lr varför jag gjorde det. Jag mådde tydligen inte så bra som jag trodde..

Helvetet började i söndags när jag fick reda på att en polare gått å blitt totalt känslokall gällande hur jag mådde. Tänkte bara på sig själv å sket i mig. Trevligt värre när den personen va den ja litade på MEST och kände att den alltid fanns där för mig vad som än gällde. Men jag hade tydligen fel. Ja blev så djävulskt besviken, ledsen, arg, irriterad och förbannad.. Allt de gjorde att jag sjönk ner i en kraftig depression och panikångesten började framträda. Jag låg under täcket i 3 dar innan jag ens klev upp. Jag åt inget, drack inget.. klädde inte på mig, jag gick inte ens och duscha. Ja vet. Men jag tog mig inte ur sängen.. Va som helt förlamad. Personen i fråga hade svikit mig så enormt att jag tömdes på allt. Personen hade dessutom svikit ett löfte..

Jag testade gå på jobbet igår och kände de gick hyffsat bra fram tills 2 tiden.. Jag kom åter igen in i tomheten och stod bara och stirra framför mig. Lr satt på en säng och kunde inte lyfta benen. Jag började få yrsel och illamående. Jag vet inte om de va tackvare de som hände lr om den grejen satte igång min depression igen. Ja tänker inte på de min så kallade vän gjorde längre. Personen ska få de den vill ha å sen så ska den slippa få ha mig i sitt liv längre. Ja känner att de här va steget över gränsen. Speciellt när den vet hur jag mår och sket i det.. Jag SMSade Jessica och bad henne komma till Jysk så hon kunna ta mig därifrån sen. Ja åkte hem och kände hur jag mådde sämre och sämre. Hade pratat me chefen om att rycka upp mig. Men jag tror inte jag klarar de just nu.. Ingen vet egentligen hur dåligt jag har mått och vad som har hänt. Jag måste ta mig ur de här själv. Måste se ljuset på andra sidan. Men just nu är de kolsvart..

Jag ska till Renée i morgon på födelsedagsfest.. Hoppas jag iaf.. Ja vet inte om jag klarar av sociala tillställningar nu. Som i morse. Paniken att åka på jobbet och "leka glad" gjorde att ja bröt ihop. Det är inte de att ja vantrivs där. Nej nej. Jag älskar Jysk! Men ihopbrytet i morse visade att jag inte är redo för de just nu. Ska sluta tänka på allt i helgen och försöka komma över det. Jag hoppas jag lyckas. För jag vill inte gå ner mig som ja mådde på 24help eller i gymnasiet. Aldrig igen.. De va länge sen jag mådde såhär nu och de känns inte bra.

Verkligen tack för att du drog ner mig i skiten igen. Om du bara hade vetat, brytt dig och kännt mig så bra som jag trodde du gjorde hade du aldrig utsatt mig för de här me risk för att ramla tebax i skiten. Men du brydde dig väl inte så mycket som jag trodde du gjorde.. allt de där "du kan prata me mig om allt" va tydligen bara snack...  Men de vet jag ju nu då..

Har försökt hållt hoppet uppe iaf. Fått sett EMDs och Rix FMs turnéplan och hoppas att dom ska kunna lyfta mig som dom gjort innan. Danny har faktiskt fått mig att vilja fortsätta mitt liv innan. Me sin musik, charm, omtänksamhet.. Ja hoppas att han kan lyckas i sommar igen.. Ihop me han har Erik och Matte vart väldiga stöttarpelare för mig och mina känslor. Dom gör mig glada, lyckliga på riktigt. Ja vet inte om dom vet det men hoppas dom får reda på de nån dag.. Danny vet, de vet jag. Han fick en liten tavla av mig för nån vecka sen där jag beskrev allt. Han har faktiskt räddat mitt liv..

Jag ska ta och gå en promenad nu tror jag. Kan nog behöva skingra tankarna lite. Kanske går ner och köper en glass lr nått.. Ja vet inte. Bara ja får tänka på annat.. Så va inte rädd om jag inte är så tillmötesgående.. Jag orkar bara inte.. Och Renée, va beredd på att jag inte klarar av att komma i morgon. Men om de inte blir så så hälsar ja på dig snart istället, ihop med en liten present då ja hunnit fått pengar. Men älskar dig alltid de vet du! Ja vet bara inte om ja orkar de här just nu...


♥ Feelings

Hua.. usch... ja har mått illa nu konstant i 3-4 dagar. Vad jag än äter mår ja illa, om ja inte äter mår ja illa, dricker ja vatten mår jag illa... ja förstår inte. Jag är alldeles slut i kroppen och orkar knappt nånting. Har ingen lust med nått allt. Satt större delen på Jysk och stirra rakt ut. Låg i sängen tills nyss å höll på att somna. Ska nog försöka igen snart..

Ge mej styrka nån. Ge mig motivation till att fortsätta.. för här finns ingen.. ja har letat och letat.. men allt är borta...

De e ditt fel och dina jävla pengar! Hade du brytt dig om mig hade du aldrig krävt. Eftersom du blivit så känslokall mot mig å bara bryr dig om dig själv nu så kanske vi ska va ifrån varann ett tag... Det är ingen idé du hör av dig till mig igen... Ja hör av mig när (Om) ja har smält de här.. om de gör det..


♥ Turkey 2009

Turkiets bidrag i ESC 2009. Stina gillar :)



Btw, har gjort en ny blogglayout.





bloglovin