♥ Hanna Hedlund nostalgi

Hah ja måsta bara leta fram Hannas två uppträdanden i Mello. Jag kommer så väl ihåg båda två. Älskade båda låtarna och gör de fortfarande! Inte för att de är min stil men dom har ändå nått som gör att dom fastnar :D Haha.. Titta och njut av en nostalgiresa ;)




♥ Körslaget finalen

De blev Team Bollnäs som tog hem segern i körslaget 2009! Hurra för grannkommunen typ :) Hehe.
Måste ju hejja lite på dom för de e ju ändå mina grannar.
Även om Team Uddevalla enligt mig va bäst ikväll så gjorde ändå Bollnäs ett bra framträdande. Fastän dom totalsågade "Genom eld och vatten" av Sarek. Men dom har gjort bra framträdanden genom programmet.

Dock hade ja hellre sett Team Falkenberg som vinnare om ja hade fått bestämma. Dom har lätt vart bäst genom hela programmet.

Men guldet gick till Hälsingland! Och som hälsingestinta så e man ju såklart stolt :D
Som sagt, är typ Lill-Babs lr nån me nästa år så söker ja lätt ;) Skulle va grymt att representera Ljusdal i TV :D



Vinnarna i körslaget 2009. Team Bollnäs med Hanna Hedlund som körledare!




Pöss!!

♥ Team Uddevalla

Nu tycker jag att alla som inte hejjar på Hanna som läser den här bloggen tar och röstar på Team Uddevalla ikväll!

Den här veckan blir det tre låtar!
Vi kommer bjudas på allt från pop till opera på både svenska och engelska!

Vi röstar enligt följande:
Eget val : Vingar (Mikael Rickfors)
Tittarnas val: Jennie let me love you (E.M.D)
Gemensam låt: Nessun Dorma (ur operan Turandot)

Telefonnummer: 099-402 01
Sms: skicka ERIK till 72400


♥ P!nk my love













♥ Körslaget

Ikväll är de final i körslaget! Och alla som vill göra mig en tjänst, va så snäll att rösta på Erik! :) Alla vet ju här att han utklassar Hanna me hästlängder!
Dock vet man ju aldrig hur det går när det är en musiktävling. Egentligen är de ju ingen som lyssnar på hur bra körerna är utan dom populärröstar. EMD fansen röstar på Erik och Hannas fans på henne. Spela roll hur dom sjunger. Undra hur många egentligen som lyssnar på vilken kör som är bäst? Av dom som är kvar är Eriks kör lätt bäst. Hannas har inte den gemensamma sånginsats som Eriks har.
Dock tycker jag att Wells kör vart bäst genom hela programmet, tills han fick lämna då såklart. Ingen har stått över han nångång. Efter han kommer Erik och sen Nanne. Så ja hade ju hellre sett Wells och Erik i finalen om man ska lyssna på vilka som är bäst. Men en liten del av mig hejjar ju på Erik för att jag tycker om han som person och som artist. Han e ju ändå lite av min "idol" lr hur man ska uttrycka det. Så såklart sitter ju mina "fan-gener" och trycker lite oxå och då röstar man ju på sin "favorit". Och om man ska se tävlingsmässigt så hade de vart bäst om typ Lagaylia (stava AB?) eller Hanna stått me han i finalen då jag tror han har störst chans att vinna över dom. EMD fansen är ju galna!! ;P Thaha.
Men vi märker vem som vinner ikväll. Antingen Hanna eller Erik. Vilket som blir ja glad. Hanna är ju från Bollnäs och de är ju grannkommunen. Sitter fullt med "Rösta på Team Hanna!" lappar nere här i centrum i Ljusdal. :)

Lovar er, står Lill-Babs lr Cissi Ramsby lr nån som körledare nästa år ska ja fanimej söka!! :D Haha. Tror ju inte på nått men man kan ju testa ;)

Ikväll blir de iaf myskväll framför TVn. Päronen är nere på Ica för tillfälligt och handlar lite. Skrev upp att ja vela ha lite popcorn och morötter + dipp. Sen en STOOOOR loka citron. Mums :D Ska bli göttit och inte allt för farligt kvälls snax ikväll :)

Nu ska ja sätta mig och pilla på en ny blogg layout. Tror Helle smittat mig me nya layouter varje vecka xD haha..
Ska avsluta nu me en bit ur en låttext jag älskar!!!

Mama, we all go to hell.
Mama, we all go to hell.
It's really quite pleasant
Except for the smell,
Mama, we all go to hell.

We're damned after all.
Through fortune and flame we fall.
And if you can stay then I'll show you the way,
To return from the ashes you call.

We all carry on
When our brothers in arms are gone
So raise your glass high
For tomorrow we die,
And return from the ashes you call.

Och såklart ikväll så röstar ni väl grönt! ;)

Stjärnorna i gröna laget
Ni ska vinna hela slaget
Ni är coola, ni är balla
Heja heja Uddevalla


Hejja Team Erik kväll nu!!!!
Pyss på er alla! ♥

♥ Filmköp

Har beställt lite filmer som ja velat haft ett bra tag nu. Eftersom ja inte ska göra nått i februari så kan man ju alltid mysa framför TVn :)

The Ninth Gate:
Johnny Depp låser upp porten till helvetet i Roman Polanskis nyaste thriller. Depp spelar Dean Corso, en bok samlare som anställs för att hitta den sista kopian av The Nine Gates, en bok med manuscript som kan tillkalla djävulen. Corso blir inblandad i mord, stöld och djävulska ritualer och tillslut hittar han sig själv konfronterande djävulen själv.
  • Egen kommentar: Bland dom bästa filmer jag sett! Älskar ockult historia och allt runt omkring den. Johnny Depp gör ett lysande jobb i denna film!
Firestarter:
Andy och Vicky är två fattiga studenter som en ödesdiger dag deltar i ett drogexperiment, arrangerat av det statliga institutet Butiken. Ett år senare gifter de sig och får en dotter. Det visar sig snart att lilla Charlie(Drew Barrymore) inte är en vanlig flicka. När hon bli arg får hon saker och ting att börja brinna, till och med människor. Butiken känner till hennes förmåga och vill nu ta henne. De har onda planer på att utveckla hennes kraft till att förgöra allt. Butikens agenter skickas ut på en fasansfull skräckjakt efter den flyende Charlie. Vad man inte räknar med är att även ett barn kan känna välbehag över makt och tilfredsställelse över hämnd?
  • Egen kommentar: Bland dom första "skräckfilmer" jag såg när jag va liten. Älskade varenda minut av den. Bland Drew Barrymores första filmer förutom E.T.
Watership down:
En dag vid gullvivstidens slut bryter en flock vildkaniner upp från Sandlefords ängar, hotade av människans framfart, för att söka en ny bostadsplats. Den lille Femman har anat faran, den handlingskraftige Hassel blir ledaren och de får med sig den stöddige Kronan, den poetiske Maskros, den klipske Björnbär och några till. Okända fiender och farligheter väntar dem i det grönkulliga engelska landskapet och ställer dem på svåra prov. När de kämpar sig genom tusen äventyr och faror börjar de inse att den sorglösa och oskyldiga värld de en gång levde i för alltid är borta.
  • Egen kommentar: En lång tecknad historia om ett par kaniner som måste fly undan sina fiender. Kommer ihåg att jag såg den när jag va liten och va sååå rädd för den stora hemska kaninen. Ska bli kul och se den igen!
Little house on the prairie - Season 5:
Familjen Ingalls flyttar till Winoka för att vara nära Mary. Dom hyr ett hotellrum och möter Albert för första gången. Efter ett par månader flyttar Charles och familjen hem till Plum Creek och börjar återställa Walnut Grove. Mrs Oleson intresserar sig för journalism. Mary har andra tankar om hon vill gifta sig med Adam. Nellie Oleson blir förfrågad att lära en pojke och avslöjar sin hemlighet för att få bra betyg. Följ äventyret runt familjen Ingalls i säsong 5 av Lilla huset på prärien.
  • Egen kommentar: Ska bli kul och se fortsättningen på serien! Älskar verkligen den här serien. Kan inte vänta länge nog tills Almonso kommer till Walnut Grove!! :D


♥ BlondinStina

Jag bloggar. Jag är blond. Jag är tjej. Är de inte dax att ja ska va med i let's dance nu oxå? *skratt*
Här får ni se en större bild på min "förändring". Om ni står ut med att j har glasögon på mig så.. heh..


Puss loved ones!

♥ Arbetsförnedringen

Alltså jag fattar inte vad dom tänker me. Min AF gubbe sa åt mig att höra av mig senast fredag. Vilket är idag. Igår runt lunch fick ja reda på att jag hemskt gärna får komma och praktisera på Jysk då ja snackade me Chefen där. Jag har sen dess försökt fått tag på min AF gubbe och berättat de. Men bara kommit till mobilsvar. Jag har dessutom mailat säker 3-4 ggr och sagt att han ska ringa mig så fort han ser de.

Nyss tröttna jag. Då ringer jag växeln på AF och frågar efter han. "Han har gått hem för dagen" får jag som svar då! Va fan e de för sätt!! Hur ska ja ens KUNNA få tag på han om han aldrig är tillgänglig??? Då ska han ju för faen inte säga sånt som att vi ska höras innan helgen om han sen skiter i att va tillgänglig när man försöker!!
Nu är de HANS fel om ja blir utan pengar! FY FAAAAN nu är jag jääävligt förbannad och irriterad!! Arbetsförmedlingen borde jämnas med marken och skickas till en annan galax lr nått. För hjälper folk de gör dom då faen inte!

*sur*

♥ Total Makeover

Va hos frissan idag. Yaaay!!

Blekte håret en gång till. Sen klepp jag upp håret lite så ja fick lite mer markerande lugg och lite spret bak på hövve så ja kan få lite mer volym. Skitskönt!! :D Äntligen har ja gjort nått me håret ^^

Totalt gick blekning + klippning på 850 kr. Yaaay igen :D Hade räknat me 1200 kr haha xD Blekningen sist gick nämligen bara den på 700 så.. :P de + klippning blir typ 11-1200 kr.. men de va en glad överraskning


♥ Mens-mys

Idag är andra dan ja har mensvärk.. fy faaaen säger ja bara. Åkte ner på statoil och köpte mig lite snax.
Sötsuget är HEMSKT när man har mens. Och jag anser att choklad och annat gott är acceptabelt runt mens!

Nu ska ja snaska lite och kolla på Buffy. Sen går jag nog och lägger mig tror jag!

Tjüss!

♥ Att göra 29/1 - 09

I morgon ska dessa saker göras!
  • Frissan kl 12.00 (Bästa frisörskan Frida ska ge sig på min hästman!)
  • Ringa Jysk och försöka få tag på chifen där
  • Rensa garderoben + bokhyllan
  • Skicka tebax glasögonen
  • Träna med Klara
  • Fylla walkmanen
  • Ringa kraftvalvet om Aerobics
Ja de e väl de som ska göras. Hoppas ja hinner med allt bara! Bara frissan läre väl ta en 2-3 timmar me min jävla hästman... Är bara 1 dm kvar tills de når svanken nu!

♥ Ny hårfärg

I morgon ska jag till frissan igen. Ska bli så himla skönt att få bort utväxten på håret! Blekte massa slingor i oktober och har redan en halv dm utväxt. De växer verkligen som ogräs!! Ser hemskt ut.
Men i morgon ska ja dit å slinga håret igen så de blir bra!! Yaaay. Skönt skönt!

Lovar att ta en förebild innan jag ska dit och en efterbild när jag kommit hem ^^ Lite skillnad blire ju iaf, även om kanske inte så mycket.

Kissy!

♥ Dagens 28/1-09

Dagens frukost: Åt ingen
Dagens händelse:
Arbetsförnedringens ultimatum
Dagens planer: Springa massa ärenden
Dagens vill ha: Ett jobb i Sthlm
Dagens saknad: En stor fet chokladkaka!
Dagens drog: MCR
Dagens tråkigaste: Mötet på Arbetsförnedringen
Dagens finaste: Klara - Grattis baby!!
Dagens önskan: Att flytta från Ljusdal
Dagens måste: Städa upp på sängen, ser hemskt ut!
Dagens dricka: Duvemåla vatten - Citron
Dagens köp: Min nya kofta
Dagens mat: Pizza på Ergüns
Dagens sjuka: Mensvärkig mage
Dagens kärlek: Tapeterna jag bestämt för mitt rum!
Dagens mående:
Panik
Dagens klädesplagg: MCR t-shirt
Dagens längtan: Stockholm
Dagens låt:
Worst day ever (Simpe Plan)
Dagens dusch: Vid lunch
Dagens frisyr: Uppsatt med utväxt
Dagens smink: Osminkad

♥ Apocalypse, the end of the world

Jag står nu vid helvetes portar. Hjärtat inom mig dunkar så hårt och paniken stiger för varje sekund. Jag vet inte vad jag ska göra nu.
Som ni vet har jag mått dåligt en bra tid nu. Vilket har tärt på jobb och div kurser. Inte alltid ja orkat gått pga att ja mått så satans dåligt. Och då menar ja inte fysiskt.
Arbetsförmedlingen bryr sig inte om detta. Utan har gett mig ett ultimatum nu när dom tycker ja vart borta för ofta. Jag har 2 dar på mig att hitta en arbetsplats/praktik, annars drar dom min ersättning från mig. Dvs fr.o.m är jag pank om jag inte fixat en praktikplats åtminstonde tills dess.
FÅR jag en praktikplats får jag inte va frånvarande om jag inte har läkarintyg. Så även om jag har feber och magsjuka måste jag gå dit. Om inte min farsa lr nått skjutsar upp mig på sjukhuset där dom kan se att jag är dålig då så dom kan skriva ett sjukintyg åt mig.
Ja jag vet jag har delvis satt mig själv i den här sitsen. Men allt är inte mitt fel. Det är inte mitt fel att ja började må såhär.

Så de blir ingen Sthlms resa för mig i februari. Vilket känns väldigt tråkigt. Men jag kan inte riskera att förlora pengarna. Så viktigt är de inte att åka. Jag får åka ner över en helg nångång helt enkelt. Jag kommer missa EMD kryssningen men who cares. Dom finns kvar men de finns ev inte mina pengar. Trist men va fan ska man göra då? Ja kan inte göra nått åt de just nu.
Får jag en praktikplats kommer min AF gubbe ringa och kolla me chefen en gång i veckan och se om ja varit där. Och om jag inte varit där ska de finnas ett sjukintyg som bevisar varför. Får jag ingen praktik innan helgen kommer jag troligtvist inte få nå mer pengar och då kan ja inte åka ner och shoppa upp dom jag har. Då måste jag spara.

Dvs slutsatsen här. Jag kan inte roa mig förutom på kvällar och helger. Kan inte resa bort mitt i veckan nå mer. Inte för att ja bryr mig, tänker mer på mina vänner som kanske inte kan acceptera mitt nya liv och blir förbannade osv för att jag inte kan åka med. Sen kan jag aldrig mer vara sjuk. Så hur dålig jag än mår rent av måste jag till jobbet om det inte är livshotande.

Sen har AF satt in mig i nått möte den 24 feb. Nå rehabiliteringsmöte. Whoho.. typ yaaay jättekul. Lr inte. Men jag måste visa mig där annars går de åt helvete. Finns inget att göra. Jag har ett liv nu som endast får användas till jobb. I stort sett.
Aja.. nu vet ni de iaf. Varför vissa saker inte kommer hända osv. Jag kan inte riskera min inkomst nå mer nu..

Bye..

♥ Att göra 28/1 - 09

Lista att göra i morgon
  • Ringa doktorn angående GBP
  • Hämta mobilen på PO's
  • Ner på AF och snacka praktik
  • Ringa Jysk och kolla praktikplats
  • Fylla walkmanen me ny musik till Sthlms resan
  • Kolla kläder (presentkort 300:-) på Christinas
  • Boka ny synundersökning (hade inte råd i måndags)
  • Betala räkningar (om ja fått pengarna)
  • Kolla www.ginatricot.se om jag har råd med kläderna
  • Hämta ut RAM minne, trosor och träningskläder på Ica
  • Ringa Kraftvalvet angående Aerobicpass
  • Skicka tebax glasögonen
  • Rensa garderob + bokhyllor
  • Köpa nya glödlampor (än en gång om ja fått pengar) till fläkten + golvlampan
  • Gå till Shaya med boken
Ja de e väl de ja kan komma på just nu... kommer säkert på nå mer oxå!



bloglovin