♥ Filmköp

Har beställt lite filmer som ja velat haft ett bra tag nu. Eftersom ja inte ska göra nått i februari så kan man ju alltid mysa framför TVn :)

The Ninth Gate:
Johnny Depp låser upp porten till helvetet i Roman Polanskis nyaste thriller. Depp spelar Dean Corso, en bok samlare som anställs för att hitta den sista kopian av The Nine Gates, en bok med manuscript som kan tillkalla djävulen. Corso blir inblandad i mord, stöld och djävulska ritualer och tillslut hittar han sig själv konfronterande djävulen själv.
  • Egen kommentar: Bland dom bästa filmer jag sett! Älskar ockult historia och allt runt omkring den. Johnny Depp gör ett lysande jobb i denna film!
Firestarter:
Andy och Vicky är två fattiga studenter som en ödesdiger dag deltar i ett drogexperiment, arrangerat av det statliga institutet Butiken. Ett år senare gifter de sig och får en dotter. Det visar sig snart att lilla Charlie(Drew Barrymore) inte är en vanlig flicka. När hon bli arg får hon saker och ting att börja brinna, till och med människor. Butiken känner till hennes förmåga och vill nu ta henne. De har onda planer på att utveckla hennes kraft till att förgöra allt. Butikens agenter skickas ut på en fasansfull skräckjakt efter den flyende Charlie. Vad man inte räknar med är att även ett barn kan känna välbehag över makt och tilfredsställelse över hämnd?
  • Egen kommentar: Bland dom första "skräckfilmer" jag såg när jag va liten. Älskade varenda minut av den. Bland Drew Barrymores första filmer förutom E.T.
Watership down:
En dag vid gullvivstidens slut bryter en flock vildkaniner upp från Sandlefords ängar, hotade av människans framfart, för att söka en ny bostadsplats. Den lille Femman har anat faran, den handlingskraftige Hassel blir ledaren och de får med sig den stöddige Kronan, den poetiske Maskros, den klipske Björnbär och några till. Okända fiender och farligheter väntar dem i det grönkulliga engelska landskapet och ställer dem på svåra prov. När de kämpar sig genom tusen äventyr och faror börjar de inse att den sorglösa och oskyldiga värld de en gång levde i för alltid är borta.
  • Egen kommentar: En lång tecknad historia om ett par kaniner som måste fly undan sina fiender. Kommer ihåg att jag såg den när jag va liten och va sååå rädd för den stora hemska kaninen. Ska bli kul och se den igen!
Little house on the prairie - Season 5:
Familjen Ingalls flyttar till Winoka för att vara nära Mary. Dom hyr ett hotellrum och möter Albert för första gången. Efter ett par månader flyttar Charles och familjen hem till Plum Creek och börjar återställa Walnut Grove. Mrs Oleson intresserar sig för journalism. Mary har andra tankar om hon vill gifta sig med Adam. Nellie Oleson blir förfrågad att lära en pojke och avslöjar sin hemlighet för att få bra betyg. Följ äventyret runt familjen Ingalls i säsong 5 av Lilla huset på prärien.
  • Egen kommentar: Ska bli kul och se fortsättningen på serien! Älskar verkligen den här serien. Kan inte vänta länge nog tills Almonso kommer till Walnut Grove!! :D


Folks åsikter om mina inlägg

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback