♥ Hejdå pengar

De är sååå kul när arbetsförmedlingen fått för sig att man vart frånvarande en vecka å ingen kan ändra deras åsikt om de hela så dom ger en 1500 mindre den här månan för de...

Nu hade ja räkningar för 5700 kr.. Fick PRICK 6000 av f-kassan.. har därmed 300 kr över.. Yaaay!
- Hej pengar... hejdå pengar...
På en gång typ.. Blev pank lika snabbt som ja va rik.. *suckar*


Nu blir de inge Östersund innan nästa löning iaf. De kan ja säga redan nu. OM jag inte lyckas sälja nått på tradera då så ja har råd! Men först ska 500 till Renée för Pinkbiljetten (egentligen 470 men hon får 500 jämt för att hon legat ute me pengar). Har ju 300 nu då.. dom ska över på sparkontot på en gång så inget snor dom, för dom ska gå till biljetten. Sen har ja iaf några tradera auktioner som e på G och säljas. Även gjort en bloggdesign åt Sajja som hon skulle betala en slant för (vet dock inte hur mycket men allt över 1 krona är välkommet!!) så där får man ju in en liten snutt iaf.

Tänkte hälsa på en uppe i Östersund men de får bli efter nästa löning. Vi får lära känna varann på MSN så länge.. hehe :)

Sen äre en dansgala som ja redan betalt inträdesbiljetten till den 21 mars. Ja behöver ungefär 500 till till den oxå.. Äre så att ja absolut inte kan gå så äre ju inte så mycket att göra åt. Lixom ja tänker inte låna pengar av nån NÅ mer nu så skiter de sig me dansen så skiter de sig. Faktiskt. Ja kan se dom nån annan gång helt enkelt. Men man kan ju iaf hoppas att de blir nått ^^

Slutsats: 500 (Renée) + 500 (dans) + 500 (östersund)... = JAG BEHÖVER ETT MIRAKEL!!! xD

Aja.. nu ska vi se hur min månad blir på 300 kr :P .. lr egentligen inga pengar. Eftersom dom skulle till biljetten så..
- Sing halleluljah, och prisa gud... *sjunger*

Nu skulle man haft skatteåterbäringen.. bah!


Folks åsikter om mina inlägg

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback