♥ Fake 84?

Ja nu vankas de tydligen skivsläpp för Face 84. Ja fattar inte. Hur kan ett sånt band få mediafokus? Iofs kan Larz-Kristerz så kan väl vem som helst. Men iaf! Deras Mello låt va ju bara en barnvisa som man lär ungar på dagis och deras version av "start me up" me Stones i dansbandskampen va ju bara skrattretande.

Deras egna ord av deras Mello-låt va att de va en rockig poplåt. Vart då? Har ni ens hört den?? De låter som värsta dagislåten! Typ som nått man kan va me och tävla med i LILLA mello. Det är ungefär på den nivån dom ligger musikmässigt.

Lyssna själva här på deras så kallade "rocklåt"... Hur många kan säga att de finns rock i den? Lixom deras stil, sångröst och musik går och 3 helt olika vägar. Samspel.nu. Ja tack!


Att dom inte ens gick vidare i 2a chansen i Mello och kom sist i dansbandskampen borde ju va bevis på att dom suger?
Som ja dessutom hört från deras kollegor i andra dansband så kan dom inte sjunga och dessutom inte spela. Dom kör på basackorden som man lär sig i grundskolan när man går musikskola. Kan dom inte mer än så tycker ja dom ska ta och uppgradera sin ackordtabell och dessutom ta och gå till en sångpedagog och lära sig sjunga som vuxna människor (som dom borde vara nu?) och inte låta som Lisa som sjunger Idas sommarvisa på förskolan.

Face 84 är INTE tillräckligt bra för att lyckas i musiksverige.



Slutkört!

Folks åsikter om mina inlägg
Detta är skrivet av: Mikkis

Läste att de e Peter Samuelsson som producerar deras skiva. Alla gamla X diggar ja, dem e trallvänlig i bilen.

2009-02-02 @ 00:39:12
Adress: http://musse83.blogg.se/

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback