Eko, eko, eko....

Usch.. ja min förkylning är iaf inte helt borta än. När man pratar i telefon på jobbet (me kunderna dvs) så ekar de i hela huvet.. bah!.. Jobbish...
Sen har ja nå irriterande grejj som sitter fast i halsen.. precis som nå skinnbit som åker upp å ner vartannat ja sväljer.. irriterande å ja dricker vatten som nå annan tvättsvamp.

Rast i 4 minuter till då. Sen äre jobba jobba jobba fram till halv 5. Hemgång för dagen då. Ev till Jysk ska man innan man droppar hem. Vi får se! Annars blire nån annan gång. De märks. Beror på vad jag orkar.

Sen tänkte ja på de här me "jordens undergång" som de stått så mycket om i tidningarna. Har ni tänkt efter på en sak?
1. Varför skulle världens smartaste hjärnor riskera livet på 6 miljarder människor över nå fjantigt expriment? Och det är flera länder som är involverade i detta. Inte bara Schweitz.
2. Krockar vi inte flera gånger per år med kometer och dyl som har större och kraftigare acceleration än vad de där exprimentet nånsin ens kommer upp i? (och vi har överlevt det!)
3. Exprimentet utförs i Schweitz. Ett litet jäkla futtit land. På vår STORA planet. Och de är i en liten yttepytte stad i de yttepyttiga landet. Exprimentet utförs 100 meter under jorden på en 8 km lång bana (har ja för mig på längden iaf). Jämför den storleken me hela vår planet. Tror ni verkligen nått sånt liiiiitet kan orsaka jordens undergång? Schweitz utgör ungefär 0,000001 % av vår planet. Det landet är ungefär lika stort som Götaland i sverige. Dvs inte speciellt stort.
4. Det är Maya indianerna som utvisat jordens undergång 21 dec 2012. Inte tackvare de där exprimentet.

Aja de är mina kommentarer och åsikter angående detta expriment. Jag är inte ett dugg rädd och tidningarna är bara allmänt korkade som skrämmer livet ur hälften av världens befolkning. Till på köpet. Måste de testas och köras PRECIS på datumet (nästan iaf) efter WTC tragedin? De är ju som att dom längtas efter fler rubriker och fler rädda invånare.

Lägg ner och gör som jag. Lev dagen som om den vore den sista. Så slipper du bli besviken om du helt plötsligt inser att du är död. Då har du iaf haft kul så länge de varade!!

Pöss!

Folks åsikter om mina inlägg
Detta är skrivet av: #elen

måste lägga till en; om de nu är för ett vetenskapligt experiment, vrf ska dom spränga jorden då? då kmr dom ju aldrig kunna ta del av resultatet xD

2008-09-12 @ 07:37:32
Adress: http://heleeeeeeen.blogg.se/
Detta är skrivet av: Tiia

21 dec 2012 inte 2001. Jordens undergång har "inträffat" så många gånger att numera tänker man bara "Jaha igen".

Men nån gång i framtiden så kanske det faktiskt händer?

Vem vet?

2008-09-14 @ 14:31:05
Adress: http://hush.blogg.se/

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback