Blondie!

Japp nu är jag blond. Äntligen :D Lr tja. Har en herrans jävla massa slingor i håret :P 28 oktober har ja ny tid hos frissan för mer blekning + en klippning. Tänkte va snygg tills helgen efter. Blir nämligen 2 danser och en kryssning då :D Ska bli kul kul! Och såklart så är de ju extra sköjj och göra nått tills sånna saker.

Skulle vilja (om de går då.. gåre inte så gåre inte) va ledig 13 nov och fram tills 21 nov. Men de blir nog lite långt. Om ja kan få va ledig 17-21 vore iaf bäst. Hoppas de går. Annars får majja åka själv. Ja kan inte riskera mitt jobb nu. Verkligen inte! De står först i alla lägen! Kul vore de dock om ja kunna för de händer en jäkla massa den veckan! Man kanske kan jobba in? Aja de löser sig på nå vänster.

Nu sitter ja på jobbet och väntar på att få gå hem. Helgen lockar alltid lite extra. Klockan står på 14.50 just nu och 16.30 slutar jag. Inte så länge kvar dvs. Då ska ja hem och fixa ordning snax för kvällen. Casper ska vara med i Doobidoo ikväll. Så nu måste man leta reda på ett tomt videoband oxå. Men de ska ja nog fixa! Får väl köpa ett nytt i värsta fall. E ju inte så att de kostar speciellt mycket precis!

Sen blire kryande för hela slanten i helgen. Börjar få ont i halsen, hosta och kittlas som in i helvete. Vill inte bli sjuk igen. Så nu blire knarkning av alvedon och halstabletter. Kanske lite pimpling av té oxå?

Köpte ju btw silver schampo till håret. Så nu ska de gå åt de lite mer gråare hållet... lr silver hållet iofs. Är ju så ja vill de ska va :) Tänkte gå förbi farföräldrarna på väg hem från jobbet och visa upp mitt nya hår. Dom kommer avsky de de vet jag. Men äh, dom får vänja sig. Har iaf inte färgat de helrosa.. än ;)

Hä e rätt lugnt på jobbet idag. De e skönt å avsluta veckan me en sån dag. Har roat mig mellan samtalen me å surfa på facebook (på mobilen då sidan e spärrad på datorerna) och messat me trollet lite. Även hummern och majja har slinkit in me ett SMS där emellan.

Dammit.. jävla hosta *slår sig på bröstet*
Aja snart över förhoppningsvist.

Blir inge sthlm i helgen iaf. Tänkte åka ner och träffa baby en snutt men har ingen att åka ner med + att ja har nog inte råd heller. Jaa ja vet fick massa pengar i lön i går. Men ja har oxå en del å betala av å de går först. Fått bort 2 skulder och sänkt ena till endast 1500 kr. Så de känns bra! Nästa månad är nog den där 3e borta oxå. Börjar gå åt rätt håll. Jag ska sluta shoppa nu på ett tag (iaf sånt ja inte behöver) och koncentrera mig på att få bort skulderna. DOCK behöver ja en tjock tröja om ja inte ska frysa ihjäl nu när kylan börjar komma. Får kolla om ja hittar nån billig en nästa månad. Men men!

Nä.. back 2 work.. lr tja.. de ringer ju inge.. men men.. work vare ja!

Pöss i ljumsken!

Folks åsikter om mina inlägg
Detta är skrivet av: Maria

ska du sluta shopa? får msn stirr ögon

Detta kan bli intressant ;)

2008-09-26 @ 15:13:01
Adress: http://mariachen.blogg.se/
Detta är skrivet av: Hummern

Josefssons/Ellos har massa REA nu, de brukar va rätt billigt där!

2008-09-26 @ 18:37:04
Detta är skrivet av: Annah - med bebin i magen

Bilder?

Jättenyfiken på hur det ser ut ju!

2008-09-26 @ 20:42:55
Adress: http://carpeannah.blogg.se/

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback