Yrboll

som en tjej skrev på ett tidigare inlägg så hade jag tydligen nå virus på balansnerven. Jag ringde doktorn i morse och pratade med dom. Dom hade ingen tid ledig förns i slutet av veckan och ja orkar inte vänta. Så jag snackade med rådgivningen och kom fram till att jag troligtvist hade de. Som de lät på mina symptom sa hon.

Jag skulle ta de lugnt och vila. Ta en alvedon om de va så att jag blev allt för yr och inte klarade av det. Va inga problem att jobba dock bara ja tog de lugnt och så länge jag inte stördes av yrseln och illamåendet när jag jobbade.
Skulle ta de lugnt me ögonen och inte anstränga dom för mycket, så upprepade pauser från skärmen rådde hon mig.

Känner mig lite yr, men de är ingen fara. Nu vet jag ju vad som är problemet. Har just tagit en paus på jobbet och ska nu jobba vidare en timme tills lunch. Då blire ris, köttfärsröra och majs. Gottit. Ska ta mig ut på en promenad oxå. Så länge de inte regnar dvs! Annars får ja väl springa upp och ner för trapporna lite istället :P Hehe.

Pöss!

Folks åsikter om mina inlägg
Detta är skrivet av: Mikkis

hm va glad att du ej är lika dålig som ja va då iaf... tur ja va arbetslös då med så ja kunde ju ligga hemma i sängen o försöka låtsas att den var virvellvinden på Liseberg :P

2008-10-10 @ 15:14:31
Adress: http://musse83.blogg.se/
Detta är skrivet av: Maria

skönt att veta vad d kan vara

2008-10-10 @ 23:29:40
Adress: http://mariachen.blogg.se/

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback