Allmänt skit :P

Ja.. jag har egentligen inget forum att sätta detta inlägg i så de fick bli den där rubriken.

1. I torsdags åkte jag upp till Sundsvall pga flera anledningar. Kvällen avslutades dock på Aveny på dans till Kindbergs. Tråkigt för grabbarna så kom de inte så mycket folk och dom började en halvtimme senare. Men det slutade bra!
Grabbarna va å hälsa på vid vårt bor med jämna mellanrum i pauserna. Fernandos va oxå där och dansade till grabbsen, dom skulle tydligen spela på Casinot ikväll (dan efter) så dom va väl uppe tidigare antar jag.

2. Fick ett ruskigt sött mail på facebook för en stund sen :) Ni som känner mig vet ju att jag blivit helt frälst i gruppen EMD (med tillhörande soloartister) och är vän med en av dom på facebook (Erik).. En dag såg jag att en tjej kommenterat hans statusmedelande där och såg de va Mattes flickvän (Ja man snappar ju upp ett å annat om dom där grabbarna när man har en blogg om grabbarna :P Som ni btw kan hitta på http://emdtour.blogg.se) och ja har alltid tyckt att hon vart så ruuuuskigt vacker. Så ja kände bara ja måsta skriva och berätta vad jag tyckte. Idag damp de ner ett så gulligt mail från henne i min inkorg. Hon fick mig verkligen att le :) Vart lite nere ikväll och hon gjorde mig genast mycker gladare. Tänk va lite de kan behövas ibland :)

3. Idol. Ja va säger man. Fel som åkte. Jag vet inte riktigt vem jag vill ska åka. Däremot vet jag att jag vill ha Kevin och Alice i finalen :) Dom är bäst helt enkelt. Robin B blir bättre och bättre. Anna känns lite tråkig. Johan kan fortfarande inte sjunga rent men har en grym utstrålning. Robin E känns lite enformlig men ändå in på nå sätt.. Ja Robin E åkte ju som ni alla vet å de kändes fel. Hade ja fått välja hade ja kört ut Anna då. Men tyvärr så har jag ju inte makten i de hela.

4. I Morgon är de Kindbergs på folkan i hudik och jag ska ju såklart dit! :) Blir dock själv den här gången. Men de skrämmer inte mig. Dom sociala grabbarna kan man alltid räkna me och kommer nog inte sitta själv så mycket (i pauserna då).
Innan jag ska dit åker jag till Johan och lämnar min resväska. Japp ska ju till Sthlm för en liten tripp me Cinderella på söndan. Så ja sover över hos johan och drar mot Sthlm sen på söndag morgon vid 11 tiden. Ska bli skönt å komma iväg lite. Hoppas pengarna räcker bara!! Får snåla.

Nu ska ja sjunga vidare på min refräng här. Fått dille på Jamelia och Pink :P Hehe.

Puss på er!

Folks åsikter om mina inlägg
Detta är skrivet av: Maria

Gud vad jag e trött nu. Läste så här



Innan jag ska dit åker jag till Johan Palm och lämnar min resväska. Japp ska ju till Sthlm för en liten tripp me Carola på söndan

2008-11-14 @ 23:29:16
Adress: http://mariachen.blogg.se/
Detta är skrivet av: Maria

Glömde säga att håller me dig om Mattes tjej

2008-11-14 @ 23:29:47
Adress: http://mariachen.blogg.se/

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback