Sikken flopp!

Ja de går verkligen inte bra för oss i ESC. Hah.. fast de va de ja kände på mig av nån anledning. Vi behöver en WOW låt verkligen. Å tja.. nu i eftertanke så hade nog BWO faktiskt gjort bäst i ESC som de ser ut. Känd i dom flesta länderna och en bra scenshow. Men ja har iaf 2 favoriter i top 5 och de e Grekland och Ukraina.

Men sist de gick bra för oss, tro de lr ej, va ju faktiskt med Carola. Hon kom på 7e plats, om ja inte minns fel.. Å de är ju långt ifrån va Charlotte ligger just nu. Kanske vi behöver hjälp från reservjesus *Skratt* :P

De e som ja alltid sagt. De går inte å tävla i musik. Tyvärr. De blir ju alltid nån som blir besviken. Alla har så pass olika smak. Men de e ju kul å titta på. Även om man alltid blir besviken.

Nu ska ja återvända till TVn. Sverige fick sin första 12a nyss iaf. Jäääi :P haha
Ska btw fixa ner Lettlands piratlåt å poppa på picnicen i Jättendal *skratt*

- Pyss!



Tillagt 00:21.... Björn skärp dig för FAN! Du skämde ut dig själv å hela sverige genom att va en omogen jävla tölp som inte fattar hur man ska bete sig i sånna stora evanemang! Fan SVT, nästa år, skaffa en BRA och värdig representant för Sverige. Fan Günther lr Babsan hade ju vart bättre.. Okej inte för å tracka ner på dom men hallå. Björn?!?! Nä nu har ni sjunkit FÖR lågt.. Skärpning tills nästa år hörni!

Folks åsikter om mina inlägg
Detta är skrivet av: Anonym

Du gillade väl björn? =/



I alla fall så kompisröstar alla östländer så chansen att nått annat land vinner är liten! =D

2008-05-25 @ 00:52:42
Detta är skrivet av: Maria

Ja jisses. Jag tycker Björn e ganska så bra. Han passade som mellanakt i MF. MEN det finns tillfällen som man inte ska bete sig som han gör. Och jag satt som en fågelholk och blev besviken på han i går. Snacka om att skämma ut Sverige



Och det där me kompisröster. Visst är det så MEN har man en bra låt och bra scenshow så kan man ändå vinna.

2008-05-25 @ 09:16:33
Adress: http://mariachen.blogg.se/
Detta är skrivet av: Hummern

HAHA piratlåten ägde helt klart xD tyckte dom vart stöööörtsköna :D

2008-05-25 @ 12:54:15
Detta är skrivet av: Bimbo Boy

Haha Björn var skitkul! ;) Han är grym. Och angående kompisröstning som någon här över kommenterade så stämmer det inte. :) Det är ju också så att grannländer ofta har samma musikkultur och därför har mer gemensamt. :)



De gjorde ett test där de tog bort alla öströster från 2007-festivalen och det blev ändå samma resultat, så det där om att öst bara röstar på varandra är inte sant. Vi är ju dessutom också bra på att "kompisrösta". Så jag köper inte det där vissa säger om att öst bara röstar på varandra. Det är bara avundsjuka. ;)

2008-05-25 @ 17:04:01
Adress: http://www.bimboboy.com/blogg
Detta är skrivet av: Fiian

Alla kompisröstar på varandra, mer eller mindre tycker jag! :) Både vi och alla andra! Vi röstar ju till exempel ofta på Norge och Danmark! MEN självklart kan även andra vinna, men jag tror att då behöver man ha en riktig kanonlåt och ett jääkla bra framträdande! :)

2008-05-25 @ 22:43:11
Adress: http://fiian.blogg.se/
Detta är skrivet av: Bimbo Boy

Håller med Fiian. :) Vi måste skicka moderna låtar som funkar bättre internationellt, t.ex. BWO, istället för att uppföra oss som dåliga förlorare och bara höja våra egna bidrag till skyarna. :) När det går bra för Sverige är allt frid och fröjd, men när vi inte vinner vill vi inte vara med och skyller på "fusk och dålig smak". ;)

2008-05-26 @ 13:16:53
Adress: http://www.bimboboy.com/blogg
Detta är skrivet av: carro

17 augusti e det sagt sen hoppas jag att man slipper gå över för länge...

2008-05-26 @ 13:52:33
Adress: http://www

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback