Melodifestival jippo!

Allvarligt. Tror SVT att de kommer gå bättre för sverige i ESC om vi bara gör ren rappakalja av hela skiten? HA! Knappast! Som de står i tidningarna. Artisterna kommer inte våga ställa upp. Gå tebax till gamla hederiga Melodifestivalen istället. 10 låtar, en tävling, livemusik! Har alltid tyckt de vart bättre och så slipper man allt jävla jippo! Ledsen men ju mer ni pillar ju sämre blir de. Förstår ni inte de SVT? Ge upp å kapitulera nångång.

Och som de ser ut så är de inga artister med 2009 (av dom som verkar aktuella) som kommer slå i Europa. Här är dom aktuella artisterna 2009 hittills.

  • Måns Zelmerlöw.
  • Alcazar.
  • Agnes.
  • Markus Fagervall.
  • Marie Picasso.
  • EMD.
  • Caracola.
  • Molly Sandén.
  • Sara Löfgren.
  • Sandra Dahlström.
  • Darin.
  • Peter Jöback.
  • Lili och Sussie.

Asså tror ni på de själv lr? Vill ni vinna så får ni skicka nått som funkar utomlands. Inte bara i sverige. Finns inga bland dom artisterna, vad jag tror, som kommer lyckas. Kolla bara förra året. Sverige älskade Charlottes låt. Men gjorde europa de? Nej precis. Den funkar i sverige men inte utomlands. De ska va nått som sticker ut, en internationell låt. Sverige måste helt enkelt acceptera att vi inte skickat nå bra låtar till ESC. Dom andra länderna har haft bättre helt enkelt.
Kom inte me den här "kompisröstningen" heller. Vi är inte speciellt bättre som ger våra 12or osv till våra grannländer. So what om vi e färre. Vet dom har gjort nån dokumentär om att ta bort juryrösterna från förra årets tävling och bara låtit folkets vara kvar. De blev i stort sett samma resultat. Så alla de här om att "bryta pakten" om typ Norge ger 12an till grekland lr nått. Hallå, man röstar väl ändå på en låt och inte på ett land. En bra låt! Som funkar. Skit samma om de e Grekland, Finland lr Spanien som gjort den.

Ja tror inte Sverige kommer på nå bättre plats nästa år som vi gjorde i år om den där artistlistan e allt vi har att komma me.

- Pyss!


Folks åsikter om mina inlägg
Detta är skrivet av: Bimbo Boy

Det där om kompisröstning lät nästan exakt som det jag skrev i mitt blogginlägg.

2008-08-28 @ 13:13:35
Adress: http://www.bimboboy.com/blogg
Detta är skrivet av: Maria

Tror flera av de där artisterna skulle kunna slå i eurovison. Men det gäller att få me en bra låt oxå.. Skippa juryn säger jag. inte enc hans att d går bättre med en utläskt jury. var ju en sådan som rädda charlotte i eurovision i år

2008-08-28 @ 15:11:44
Detta är skrivet av: Pattie

Så sant, så sant!

2008-08-28 @ 22:42:09
Adress: http://patrice.blogg.se/
Detta är skrivet av: Sofiia

Håller helt med! De gör bara melodifestivalen knepigare för varje år! Vad hände med det gamla hederliga MF? Tror att fler skulle uppskatta det om det bara var ett program, och inte utraget i ett flera vekors lång jippo! Och kompisrösta gör ju alla länderna, så vad spelar det för roll? Jag tror som du, att om ett land har en riktigt bra låt som slår bra, och sticker ut, så röstar man på den oavsett vilket land som framför den!

2008-08-29 @ 20:49:08
Adress: http://fiian.blogg.se/
Detta är skrivet av: CAJSA

Känns som om det alltid är samma artister med :S

2008-09-01 @ 09:47:42
Adress: http://cajsass.blogg.se/

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback