ESC

Lägg ner skiten å låt de vara en lands-grejj iställe som vi kan roa oss med i vardera land. Vinner inte ens land då äre nå fel på röstningen, på folket utomlands som har helt fel musiksmak osv...
Till å börja me, ingen har samma musiksmak. De går inte att tävla i musik då alla har så pass olik musiksmak så de e alltid nån som blir sur, nått som är fel. "hur fan kan dom rösta på den där?" osv.. Acceptera bara att alla tycker olika. Och en tävling inom musik? Vem kom på den idiotiska idén. Nån som trodde att alla skulle rösta på samma låt lr? Nej.. tänk hur många individer de finns som tycker om olika musik. De funkar inte me sånna tävlingar.
Kör ett program där man bara uppträder för skojjs skull istället men kravet ska va att uppträda me en ny låt som ingen hört förut typ. Då skulle ja kolla och njuta. Nu kollar ja bara för å se om man hittar nån bra låt. Inte för tävlingens skull.

Btw.. NEJ ... EMD kommer inte lyckas i ESC bara för att danny har fans i polen. Och ja de säger jag som är EMD fan. Jag tror inte det. Visst att dom kommer lyckas i den svenska uttagningen för här har dom MASSA fans. Men utomlands.. de är 2 land av typ 30 st som vet vilka EMD är.. och nja.. tror inte deras musik kommer gå igenom faktiskt.

Folks åsikter om mina inlägg
Detta är skrivet av: Janna

vilken ball header du har!

2008-08-29 @ 23:50:33
Adress: http://jannamattsson.blogg.se/
Detta är skrivet av: jess

Snart blire nåt Dansbandsprogram på 1an.. det är grejjer det.. Hejja Badooos :P

2008-09-03 @ 09:12:27
Adress: http://taskulamppu.blogg.se/

Här fyller du i dina uppgifter

Vad heter du?
Klicka här!

Din @ adress? (publiceras ej)


Hemsida lr bloggadress?


Så, vad är de du vill säga mig?

Trackback